UNIVERSAL VOICE TEACHERS.

ELKE ROUWMAAT.

Zangeres, Zangdocent, Vocal Coach, Certified Master Teacher EVT

Zangeres Elke Rouwmaat is als docent zang werkzaam aan het Artez Conservatorium en heeft een praktijk als vocal coach. Als zangeres heeft ze haar eigen show ‘Elke Keer Anders’. Bovendien werkt ze als freelance zangeres/pianist bij heel wat bands en muzikale projecten.

Opleiding

In juni 2003 (docent muziek) en in juni 2005 (zang lichte muziek) studeerde Elke af aan het Conservatorium te Enschede. In 2014 heeft Elke haar opleiding bij Estill Voice International afgerond en is ze Certified Master Teacher (CMT). Na het afronden van deze opleiding is zij zich gaan verdiepen in het Universal Voice System en nu geeft ze les aan de opleiding van het Universal Voice Institute.

Zangeres & Pianist

Elke is naast docent, zangeres en pianist. Ze heeft haar eigen pianoshow ‘Elke Keer Anders’ en doet daarnaast uiteenlopende projecten. Zo zingt ze regelmatig als solist bij big bands en orkesten, rockt ze op het podium met bands en is ze een aantal keer te zien geweest in haar eigen muziektheatervoorstellingen met musical- en kleinkunstrepertoire.

Dirigent, Arrangeur, Vocal Coach

Elke is dirigent en coach van Vocal Group Zizo. Ook geeft ze regelmatig workshops aan koren, theatergezelschappen en op scholen die bezig zijn met het instuderen van een musical of een concert. Ze schrijft ook vocale arrangementen voor koren en vocal groups.