UNIVERSAL VOICE. GUIDE

UNIVERSAL VOICE. GUIDE

Met de Universal Voice Guide leer je je stem zelfstandig, snel en effectief te trainen. Alle inhoud is geïllustreerd met illustraties en foto’s. Voor elke oefening zijn audiovoorbeelden en instrumentals in verschillende toonsoorten beschikbaar. Zingen oefenen was nog nooit zo eenvoudig!

De Universal Voice Guide is op een eenvoudige en begrijpelijke manier geschreven, zodat u alle inhoud kunt begrijpen. Dankzij deze compacte en duidelijke structuur helpt de Universal Voice Guide u om uw vocale doelen te bereiken.

  • In winkelmand Details

DE UV GUIDE BESTELLEN?

De Universal Voice Guide biedt iedereen die iets met zijn stem wil gaan doen de beste gids om zichzelf te ontwikkelen.
Een betere stem is nu in ieders bereik, begrijpelijk en concreet.

Bij Isla en Universal Voice zijn we ervan overtuigd dat zorgzaamheid de wereld en jouw stem mooier maken.

Haal het beste uit je stem!

Soort boekje: paperback
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 335

Nu bestellen

UNIVERSAL VOICE. GUIDE VIDEO’S.

BEKIJK MEER
  • Posters

    16,7556,75
    Opties selecteren Details

UV POSTERS BESTELLEN?

Als je bij ons geweest bent op cursus of zangles dan herken je onze posters wel. De handige Universal Voice Systems overzicht posters geven je in één oogopslag de tools aan welke elementen (corresponderend met de Guide) horen bij een bepaalde stemkarakter. Dit maakt het analyseren, het trainen en verbeteren van je stem nog eenvoudiger.

Kies uit een poster van het UV-systeem (op A0-formaat) voor €26,75 of één van de stemkarakters; Speech, Belting, Whisper en Classical of kies voor de poster voor je Personal Voice Plan (op A2-formaat) voor €16,75 per stuk. Handig voor thuis of in je zangstudio/praktijk.

Nu bestellen