Home/UV Guide

UNIVERSAL VOICE. GUIDE

Beter leren zingen..

Met deze Universal Voice Guide leer je een nieuwe baanbrekende zangmethodiek die bewijst dat iedereen op een gemakkelijke, efficiënte en praktische manier beter kan leren zingen. Dit boek is bedoeld voor zangers van alle niveaus – amateurs en professionals – in alle stijlen. Het boek is in heldere taal geschreven. Een taal die iedereen begrijpt en direct kan toepassen.

DE UV GUIDE BESTELLEN?

Er zijn in totaal 1524 (!) audio oefeningen die bij het boek horen. Wanneer je het boek koopt ontvang je een code waarmee je deze in zijn geheel als audiobibliotheek kunt downloaden. Zo heeft het boek dus veel meer waarde dan alleen het boek zelf. Het is een volledige zangcursus die je thuis op eigen tempo kan volgen. Elke oefening wordt ‘voorgezongen’ door een vrouw en door een man. Daarna volgt alleen begeleiding zodat je zelf de oefening kunt uitvoeren.

Bekijk hier een preview van de Universal Voice Guide.

UNIVERSAL VOICE. GUIDE VIDEO’S.

UV POSTERS BESTELLEN?

Als je bij ons geweest bent op cursus of zangles dan herken je onze posters wel. De handige Universal Voice Systems overzicht posters geven je in één oogopslag de tools aan welke elementen (corresponderend met de Guide) horen bij een bepaalde stemkarakter. Dit maakt het analyseren, het trainen en verbeteren van je stem nog eenvoudiger.

Kies uit een poster van het UV-systeem (op A0-formaat) voor €26,75 of één van de stemkarakters; Speech, Belting, Whisper en Classical of kies voor de poster voor je Personal Voice Plan (op A2-formaat) voor €16,75 per stuk. Handig voor thuis of in je zangstudio/praktijk.