ALGEMENE VOORWAARDEN.

FINANCIËLE VOORWAARDEN OPLEIDING

Aanmelden

Middels het aanmeldformulier op de website ​www.universalvoice.nl kun je je aanmelden voor de opleiding. Wij gaan er daarbij vanuit dat je een weloverwogen keuze hebt gemaakt om dit te doen. Toch kan het zijn dat er redenen zijn waarom je je aanmelding zou moeten intrekken. Je hebt daarom tot 10 werkdagen de tijd om je aanmelding kosteloos te annuleren.

Let op! Meld je je aan binnen 2 weken voor de startdatum, dan is kosteloze annulering binnen 10 werkdagen niet meer mogelijk. Ook willen wij je vragen om een geluidsfragment van jezelf toe te sturen naar ​info@universalvoice.nl​ zodat wij het niveau kunnen beoordelen.

Ben je toegelaten dan krijg je van de UV-Guide 2.0 gratis toegestuurd. Dit hoef je dus niet los te kopen.

Cursusgelden

● Cursusprijs jaar 1     Universal Voice Singer 1                  € 3900,- incl. BTW

● Cursusprijs jaar 2     Universal Voice Singer 2/Master    € 3900,- incl. BTW

● Cursusprijs jaar 3      Universal Voice Teacher                 € 3900,- incl. BTW

● Cursusprijs jaar 3      Universal Voice Performer             € 3900,- incl. BTW

Cursusgelden zijn 1 jaar geldig en behelzen lessen, examens + 1 herkansing per examen.

Indien je je voor 1 juni 2020 hebt aangemeld en hebt aanbetaald krijg je een early bird korting van €200,-.

Een aanbetaling van het cursusgeld dient te worden betaald binnen 3 weken na inschrijving. Dit behelst een bedrag van € 740,- of € 780,-

Je plek binnen de opleiding is verzekerd op het moment dat we je betaling (of termijn van je betaling) hebben ontvangen.
Je ontvangt van het instituut een factuur op naam zodat je deze ook kunt gebruiken voor je eigen administratie.
Bij betaling heb je de keuze om, na de aanbetaling, het resterende bedrag in 1 keer te betalen of in 5 termijnen van €740 of €780 euro.

De betalingstermijnen zijn:

1ste termijn → bij inschrijving
2e termijn    → 25 oktober 2020
3e termijn    → 25 december 2020
4e termijn    → 25 februari 2021
5e termijn    → 25 april 2021

Betalingsplicht

Bij verzuim van betaling van cursusgelden schakelt het Universal Voice Instituut een incassobureau in. Bijkomende kosten zijn voor rekening van de crediteur.

Annulering

Bij annulering tot 6 weken voor aanvang van de opleiding wordt 50% van het totale cursusgeld in rekening gebracht. Bij annulering korter dan 2 weken voor aanvang van de opleiding wordt het volledige cursusgeld in rekening gebracht.

Restitutie/ inwisselen van gelden

Wanneer de opleiding is gestart is het niet mogelijk om, wanneer je je deelname niet wilt voortzetten, restitutie van het cursusgeld te krijgen. Tevens is het onmogelijk om het cursusgeld om te zetten/ in te ruilen voor andersoortige lessen/ workshops/ cursussen van het Universal Voice Institute.

Wanneer je op medische gronden het traject zou moeten staken is restitutie alleen mogelijk na overleg van een medisch attest.

Aanwezigheidsplicht

In jaar 1 van de opleiding hebben we de aanwezigheidsplicht van 80% losgelaten. Wel adviseren we om in principe niet meer dan 4 lesdagen te missen omdat we, afhankelijk van jouw instapniveau, anders onvoldoende basis kunnen leggen van het werken met het Universal Voice System. Ons doel is namelijk om jou het hoogste rendement vanuit jouw startpositie mee te geven.

In jaar 2 en 3 hoort voor het behalen van je certificaat een 80% aanwezigheidsplicht. Bij afwezigheid van meer dan 4 cursusdata kan het Universal Voice Institute ertoe overgaan om geen certificaat te geven. Restitutie van cursusgeld is in zo’n situatie niet mogelijk.

Bij afwezigheid van een cursusdag dient de cursist zelf, via medecursisten, de gemiste lesstof in te halen. Bij de volgende lesdag dien je up to date te zijn zodat we geen vertraging oplopen.

Cancellen vanuit het Instituut

Wanneer, bij te weinig deelnemers, het Universal Voice Institute genoodzaakt zou zijn de cursus te
doen vervallen, dan krijg je uiteraard het eventueel reeds betaalde cursusgeld terug betaald.

FINANCIËLE VOORWAARDEN CURSUS

Fijn dat u zich aanmeldt voor een cursus/ workshop verzorgd door het Universal Voice Institute. Het is van belang dat u op de hoogte bent van de (financiële) voorwaarden die Universal Voice Institute stelt aan het aanmelden.

U kunt uw aanmelding nog tot 10 werkdagen na datum van verzending kosteloos annuleren.

1. Wanneer u uw aanmelding binnen 10 werkdagen heeft terug getrokken, dan heeft u recht op restitutie van evt. reeds betaalde kosten.

2. Indien de termijn van 10 werkdagen is verstreken, dan vervalt uw recht op volledige restitutie bij terugtrekking van uw inschrijving of bij afwezigheid tijdens de cursus.

3. Wanneer u zich 30 dagen voor aanvang van de cursus/ workshop afmeldt, heeft u recht op restitutie van 50% van het door u reeds betaalde of verschuldigde cursusgeld.

4. Wanneer u zich 14 dagen voor aanvang van de cursus/ workshop afmeldt, heeft u recht op restitutie van 25% van het door u reeds betaalde of verschuldigde cursusgeld.

5. Wanneer u zich minder dan een week van tevoren afmeldt voor de cursus/ workshop, dan vervalt uw recht op restitutie.

Let op!

Wanneer u zich 14 dagen of korter voor aanvang van een cursus/ workshop aanmeldt, dan vervallen regels 1 t/m 4.

Factuur

U ontvangt (ook als u via iDeal/ Paypal betaalt) van Universal Voice Institute een factuur voor uw eigen administratie en/ of voor de betaling van het cursusgeld. Wij verzoeken u ten allen tijde de kosten voor aanvang van de cursus/ workshop over te maken op rekening van Universal Voice Institute.

Je factuur kun je zelf uitprinten via mijnaccount op de website. Voeg bij het reserveren/aanmelden in het betreffende veld eventueel je KVK of BTW nummer in, dan staat dit meteen op je factuur.

Wij wensen je veel zangplezier toe met je aankoop!

Team Universal Voice.