Home/ContactUniversal Voice Institute VOF

De dagelijkse leiding van het Universal Voice Instituut is in handen van de directie, te weten Alberto ter Doest en Daan Smits. Zij worden in hun taken ondersteund door Elke Rouwmaat (Coördinator Opleiding en Zangdocent), Lisette Groeneveld (Hoofd Algemene Zaken) Daan Jimmink (Hoofd Marketing) en Anthony van Amesfoort (Hoofd Financiën).

De directie pleegt regelmatig overleg met het team en de docenten.

Contactgegevens

Entrepotdok 90

1018 AD Amsterdam

info@universalvoice.nl

06-31961022

KVK: 76766624

BTW: NL860788143B01

IBAN: NL58 BUNQ 2041199121

BIC: BUNQNL2A

CONTACT UNIVERSAL VOICE.

Meer weten over het Universal Voice System? Wil je een workshop boeken, een privéles volgen of heb je een andere vraag over Universal Voice? Schrijf ons een bericht via het contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Universal Voice is voor alle stemmenliefhebbers – zangers, sprekers, zangleraren, logopedisten, koordirigenten. Onze taal is universeel en daarom gemakkelijk te begrijpen voor iedereen, ongeacht het vocale niveau. Heeft u een specifieke vraag? We luisteren aandachtig naar uw vragen en verzoeken en komen vervolgens met de beste en snelste oplossing: het Universal Voice Plan. Boek een privéles via het contactformulier.

Heeft u nog vragen? Ook dan kunt u altijd contact met ons opnemen!

Wij zijn iedere werkdag (ma t/m vrij) telefonisch bereikbaar. Mochten wij niet in de gelegenheid zijn de telefoon op te nemen, laat dan een voicemailberichtje achter met naam en telefoonnummer zodat we je spoedig terug kunnen bellen.

Algemene of administratieve vragen kun je contact opnemen met Lisette Groeneveld op 06-55717000 of via info@universalvoice.nl.

Vragen over de opleiding kun je contact opnemen met Daan Smits op 06-31961022 of via daan@universalvoice.nl.

Wij streven ernaar binnen 48 uur contact met je op te nemen. Bij vragen die een langere verwerkingstijd nodig hebben, sturen wij een berichtje met een indicatie wanneer je bericht van ons kunt verwachten.

Heb je een klacht? Klik dan hier.

SAMEN BETER

ZINGEN

GEEF ZANGLES KADO!