UNIVERSAL VOICE.

Contact

UNIVERSAL VOICE.

Contact

UNIVERSAL VOICE.contact

Wil je contact met ons hebben? Universal Voice staat klaar voor iedereen die vragen heeft over zijn of haar stem. Het is ons doel om iedereen verder te helpen met heldere begrijpelijke taal en een concreet plan. Wij luisteren naar uw vraag en zoeken dan samen naar de beste en snelste oplossing. Onze docenten en medewerkers zijn uitzonderlijk goed en lang getraind om alle vocale mogelijkheden te kunnen analyseren, coachen en verbeteren.

 F.A.Q. onze veel gestelde vragen pagina beantwoord vragen bij problemen bij het inloggen/bestellen of vinden van de audiobestanden.

Neem gerust contact met ons op via ons contact formulier voor alle vocale vragen en wensen, wij zijn er voor jou om zingen en spreken makkelijker, beter en leuker te maken. Je kunt ook de zoekfunctie hieronder gebruiken om je weg te vinden op de website.

Zoekop trefwoord

IMPRESSUM.

Universal Voice Institute V.O.F. 

Alberto ter Doest | Daan Smits
Entrepotdok 90
1018 AD Amsterdam

info@universalvoice.nl

+31(06)- 55 717 000

KVK:  76766624
BTW: NL860788143B01
IBAN: NL58 BUNQ 2041199121
BIC:   BUNQNL2A

Aanbod vanUNIVERSAL VOICE.op een rij

UNIVERSAL VOICE.experiences

Join The Club!
logoUVI-transparent

Universal Voice.Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het aanbod van de nieuwste workshops, alles rondom studeren bij Universal Voice, het nemen van zangles bij een UV. Master Teacher, nieuwe artikelen rondom stemtrainingen, kortingen en de laatste nieuwtjes van het Universal Voice Institute.

Ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief