BETER LEREN ZINGEN? VERBETER JE STEM MET ONZE 10 GRATIS TIPS!

Zingen is het leukste wat er is. En iedereen kan het! Het Universal Voice Institute heeft een baanbrekende methode ontwikkeld waarmee iedereen beter kan leren zingen. Op onze website vind je meer informatie over het Universal Voice Systeem, onze workshops, cursussen en de opleiding. Maar als je gewoon wilt beginnen met een aantal simpele tips, vraag dan onze 10 gratis tips/oefeningen aan. Bij elke oefening staat een link met een instructievideo!

Bekijk nu onze 10 gratis tips om beter te zingen:

Universal Voice Guide

Met deze Universal Voice Guide leer je een nieuwe baanbrekende zangmethodiek die bewijst dat iedereen op een gemakkelijke, efficiënte en praktische manier beter kan leren zingen. Dit boek is bedoeld voor zangers van alle niveaus – amateurs en professionals – in alle stijlen. Het boek is in heldere taal geschreven. Een taal die iedereen begrijpt en direct kan toepassen.

Lees meer… 

Universal Voice System

De stem is één van de meest veelzijdige instrumenten die er is. Geen ander instrument kan zo veel verschillende klanken en kleuren maken als de stem. Het Universal Voice System heeft de rijkdom aan klank teruggebracht naar een eenvoudig systeem dat voor iedereen te begrijpen is en doeltreffend werkt. Het systeem bestaat uit: 8 klankkenmerken, 4 pijlers en 4 stemkarakters plus effecten. Doordat het systeem zo makkelijk te begrijpen is, kun jij effectief het maximale uit jouw stem halen.

Lees meer… 

Workshops

Universal Voice geeft gerichte workshops en cursussen om meer uit jouw stem te halen. Over het algemeen zijn de groepen niet groter dan 12 personen. Wanneer de groep bij uitzondering groter is, dan zijn er ook meerder teachers aanwezig om je optimaal te begeleiden. Als basis wordt in alle workshops en cursussen het Universal Voice System toegepast en je zult merken hoe eenvoudig je hiermee makkelijker gaat zingen. Het systeem staat bekend om de eenvoud en heldere aanpak. Afhankelijk van de grootte van de groep wordt de locatie gekozen. Heb je vragen over workshops of cursussen, neem dan contact op. Haal meer uit je stem!

Bekijk onze workshops…