UNIVERSAL VOICE. OPLEIDING

OPLEIDINGEN VIA UNIVERSAL VOICE

Wil je alle mogelijkheden van je stem ontdekken en je vocale techniek naar een hoger niveau tillen? Wil jij een van de beste zangleraren van Europa worden? Dan is de Universal Voice-training echt iets voor jou. Wij bieden je: Een uniek driejarig trainingsprogramma om Universal Voice Performer of Universal Voice Teacher te worden, waarin je alle facetten van zingen leert. Uw persoonlijke vocale ontwikkeling staat centraal. Je zult ook je kennis vergroten over hoe de stem werkt. Op deze manier kunt u alle universele vocale karakters, geluidskarakteristieken en effecten in alle stijlen gebruiken en leren. Tijdens de gehele opleiding wordt er gewerkt a.d.h.v. de methode Universal Voice System en het boek de Universal Voice Guide 2.0.

CURSUSDUUR

Elk jaar bestaat uit 2 weekenden en 20 losse lesdagen. Bestel onze studiegids voor gedetailleerde informatie over de opleiding. De lesdagen voor J1 in Amsterdam worden in het weekend gehouden en voor J1 in Rotterdam zijn de lesdagen op donderdag.

INFO

Elk jaar staat op zich. Je kan je dus voor elk jaar afzonderlijk aanmelden. Bestel de Studiegids voor uitgebreide informatie over betaling en aanmelding. Na aanmelding beoordelen we je niveau aan de hand van een geluidsopname van jezelf. Na toelating krijg je de UV Guide toegestuurd. Dat hoef je dus niet apart te bestellen. In het voorjaar organiseren we enkele informatie avonden over de opleiding.

UNIVERSAL VOICE. VIDEO’S

BEKIJK MEER

Universal Voice. opleidingen:

  • Inschrijven Details
  • Inschrijven Details
  • Inschrijven Details
  • Inschrijven Details
  • Inschrijven Details