UNIVERSAL VOICE

OPLEIDING.

 

 

 

 

 

 

 

Opleiding

door | apr 17, 2018

1, 2 OF 3 JARIGE OPLEIDING

VOOR ZANGERS EN SPREKERS IN HET UNIVERSAL VOICE SYSTEM

Ben jij op zoek naar een opleiding om alle mogelijkheden die er zijn voor zingen en spreken te benutten? Wil jij daarin je eigen stemgebruik naar het hoogste niveau brengen? Wil jij absoluut behoren tot de top van zangdocenten in Europa? Dan is de opleiding van Universal Voice absoluut geschikt voor jou waar jij bepaalt hoe hoog jij de lat legt.

Het eerste jaar leert je wat je allemaal vocaal kunt ontwikkelen en hoe je dit zo snel en optimaal mogelijk bereikt. In individuele- en groeps-lessen ga je al jouw mogelijkheden trainen en uitbouwen. Je werkt door een Personal Voice Plan aan de snelste en meest heldere manier om tot jouw doel te komen.

Het tweede jaar gaat verder met jouw ontwikkeling en daagt je nog meer uit om ook in andere stijlen controle te krijgen over jouw stemgebruik, Je wordt een nog meer veelzijdige zanger dan je al was. Je leert daarbij hoe de anatomie en klankkenmerken elkaar beïnvloeden zodat je een super goede controle krijgt over je instrument en ook begrijpt hoe je je eigen vocale doelen kan bereiken.

Het derde jaar is het jaar waarin je al jouw vocale kwaliteit leert overbrengen en aanleren aan anderen. Het Universal Voice System is zo helder en simpel van opzet dat je met concrete gereedschappen je leerlingen of patiënten in de kortste tijd veel beter laat zingen of spreken.

Populaire methodieken als EVT, CVT, Speech Level Singing, de Lichtenberg methode maar ook nieuwe inzichten uit wetenschappelijk onderzoek bij elkaar zijn gebracht in een uniek, helder, begrijpelijk en universeel bruikbaar systeem teruggebracht tot Jip en Janneke taal die jij en iedereen kan begrijpen.

Een super jaar dat garant staat om van jou de beste en succesvolste docent te maken. Of je nu met amateurs of professionals werkt, met patiënten of koorleden, iedereen zal door jou met meer plezier en voldoening zijn stem beter gaan gebruiken. Dat is waar het bij Universal Voice allemaal om draait; beter leren zingen en spreken voor iedereen bereikbaar maken.

VRAAG DE GRATIS STUDIEGIDS AAN

Gebruik de knop hieronder voor de gratis studiegids met uitgebreide informatie over onze opleidingen. Heb je na het lezen nog vragen  stuur dan gerust een mail naar info@universalvoice.nl. Schrijf je in vòòr 5 juni en ontvang €200 korting.

 

 

Nieuwsgierig naar ervaringen van de opleiding?

Joia is in september 2019 gestart aan het tweede jaar van de Universal Voice Singer/ Master opleiding en neemt je mee Inside Universal Voice. Volg haar op via deze media pagina en krijg een insight in wat de opleiding voor haar betekent.

  

Aanmelden voor de opleiding?

Profiteer van €200 extra korting als je je vòòr 5 juni inschrijft om in september 2020 te starten. 

 

WAT HEBBEN WIJ JOU TE BIEDEN?

 

Wij bieden de meest fantastische opleiding in Europa.
Een uniek 3-jarig traject waarbij je alle facetten van het zingen leert.
Jouw persoonlijke vocale ontwikkeling staat centraal naast het vergroten van alle klankkenmerken die je bezit. Zodat je alle universele stemkarakters en effecten kunt gebruiken in alle stijlen.
Voor meer informatie over onze opleiding en om je direct in te schrijven kijk op de pagina over onze opleiding.

 

In alle workshops, cursussen en lessen werken we vanuit de Universal Voice Guide.
De heldere, simpele en begrijpelijke taal leert je direct wat je kunt verbeteren en bereiken.
De begeleide oefeningen maken het super makkelijk om thuis te oefenen en beter te worden.
De Universal Voice Guide , onze trots en door velen al “de bijbel” voor alle zangers genoemd. De tweede (geheel herziene) druk is beschikbaar!

 

De opleidingen worden gegeven door onze ervaren Kerndocenten team, dit zijn allemaal UV Master teachers op onze team pagina zie je wie dit zijn en kun je kennismaken met hun expertise en beroepsveld.
Onze docenten geven ook de workshops en individuele zangles volgens het Universal Voice Systeem.

 

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}