UNIVERSAL VOICE.

Universal Voice – Train je stem en word echt beter !‘

UNIVERSAL VOICE.

Universal Voice – Train je stem en word echt beter !‘

Kun je het een beetje scherper zingen?’ ‘Denk eraan! Ademstroom 6 en ademdruk 4!’ ‘Benader het maar meer vanuit Speech-Belt dan vanuit Belt-Speech’

Dit zijn maar enkele zinnen die mij de afgelopen tijd om de oren zijn gevlogen. Als je deze zinnen nu leest denk je misschien: ‘waar heb je het over?’

Maar binnen een aantal uurtjes wordt de taal van Universal Voice je helemaal duidelijk en merk je al gauw hoe goed deze methode in elkaar zit. Iedereen kan leren zingen !

Nadat ik zowel Dansacademie als Conservatorium afrondde en in verschillende musicalproducties speelde, had ik alsnog veel behoefte om door te studeren en nog meer verdieping in mijn zangtechniek te zoeken. Ik zocht een techniek die me zowel in Jip-en-Janneke taal zingen kon uitleggen, maar mij ook de verdieping kon geven waar ik naar zocht. In de Universal Voice techniek heb ik dat allemaal gevonden.

Duidelijke taal en duidelijke oefeningen brachten me in de eerste paar lessen al een heel stuk verder. En wat leuk om in een groep te zitten met mensen met zoveel verschillend talenten ! Iedereen komt uit een andere richting maar iedereen werkt samen met dezelfde methode om beter te worden.

Het gaat niet om smaak, maar: wat hoor je? Kun je uitvoeren wat gevraagd wordt? Uitgedaagd worden om verder te luisteren naar je eigen stem heb ik als een zeer prettig ervaren.

De docenten van Universal begeleiden je op zeer persoonlijke wijze; zo ben je verzekerd dat je na een jaar een hele grote stap hebt kunnen zetten in je ontwikkeling.

Sinds een aantal weken ben ik begonnen aan het derde jaar: Universal Voice Teacher.

Nu ik zelf de methode beheers, ga ik leren dit over te brengen op anderen. Wat een leuke uitdaging; ik kan elke week niet wachten om weer in de trein te springen richting Alberto!

Twijfel je nog? Bestel dan binnenkort de nieuwe uitgave van de Universal Guide en begin thuis alvast met oefenen. Of kom naar een van de informatie avonden. Hou de website hiervoor in de gaten!

Join The Club!
logoUVI-transparent

Universal Voice.Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het aanbod van de nieuwste workshops, alles rondom studeren bij Universal Voice, het nemen van zangles bij een UV. Master Teacher, nieuwe artikelen rondom stemtrainingen, kortingen en de laatste nieuwtjes van het Universal Voice Institute.

Ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief