UNIVERSAL VOICE TEACHERS.

MARGA ZWIRS.

Zangdocent, Zangeres, Certified Master Teacher EVT & Universal Voice Master Teacher

Marga Zwirs heeft ruim 30 jaar werkervaring als zangdocent aan alle mogelijke leeftijdsgroepen en niveaus en als zangeres/actrice in uiteenlopende (muziek)theaterproducties.
Ze schreef muziek voor voorstellingen en won prijzen op verschillende festivals met haar zelfgeschreven theatervoorstellingen en onewomanshows.
Ze gaf les op verschillende (muziek)scholen, culturele instellingen en is als gastdocent methodiek en extern deskundige buitenschoolse muziekeducatie verbonden aan het Koninklijk Conservatorium van den Haag.

Opleiding

Marga studeerde ‘Docent Muziek-Zang’ aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag (bijvak piano) en ‘Spel en Regie’ aan het Rotterdams Centrum voor Theater.

Na haar conservatorium-studie specialiseert zij zich als zangeres en zangdocent met lessen en workshops vanuit de zangmethodes ‘Complete Vocal Technique’ (CVT), Universal Voice System (UVS) en Estill Voice Training (EVT).

In deze laatste twee methodes is zij een officieel geregistreerd ‘Universal Voice Master Teacher’ bij het Universal Voice Institute en officieel geregistreerd Certified Master Teacher (CMT) in het Estill Voice Training systeem.

Directeur & Oprichter Zangschool Rotterdam

In 2011 richtte zij Zangschool Rotterdam op. De school gaat er vanuit dat iedereen kan leren zingen en telt inmiddels ruim 1000 leerlingen en 10 zangdocenten.

Zangschool Rotterdam wil vooral dé plek zijn waar op een laagdrempelige manier ambachtelijk en inzichtelijk goed zangonderwijs wordt gegeven.

Vanaf september 2020 start Universal Voice  Opleiding Jaar 1 op Zangschool Rotterdam. Ook worden op deze locatie door Marga introductie workshops UVS gegeven.