UNIVERSAL VOICE TEACHERS.

JOJANNEKE RIJLAARSDAM.

Zangdocent, Zangeres, Songwriter

Zangles geven en zingen is de passie van Jojanneke. Ze geeft met veel plezier zanglessen en workshops in Zwolle e.o.. Ook werkt ze als zangdocent aan Popschool Emmeloord. Haar drive is om jong en oud te helpen om nog meer uit de zangstem te halen, te laten zien wat je er allemaal mee kan en er van te genieten!

Jojanneke zingt haar hele leven al. Van kleins af aan volgde ze zanglessen, zingt ze in verschillende koren, musicalgroepen en bands. Vandaag de dag is ze zangeres in de band Reisgenoten en is songwriter.

“Zingen is een manier om mij te uiten, om mijzelf te laten zien, om harten te raken.”

Haar hart en ervaring ligt bij gospel-, pop- en soulmuziek. Songwriting is daar een belangrijk onderdeel van. Hier kun je tijdens haar zanglessen ook zelf mee aan de slag!

Opleiding

In 2018 startte Jojanneke de opleiding aan het Universal Voice Institute. In juni 2020 behaalde zij haar Universal Voice Teacher diploma.

 “Ik ben super blij met deze opleiding. Ik heb mijzelf ontwikkeld en uitgedaagd in zingen en les geven. De Universal Voice methode pas ik toe in al mijn zanglessen. Hierdoor kan ik leerlingen snel, met veel plezier en in begrijpbare taal verder brengen.”