UNIVERSAL VOICE TEACHERS.

INGE FRANCK.

Zangeres, Zangdocent, Vocal Coach, Stemcoach, Logopediste

Inge staat regelmatig op het podium, zowel met grote brassbands, fanfares, bands, als in kleinere settings, met alleen een pianist.

Ze zingt Kleinkunst, Franse Chansons, Easy Listening, Musical, Pop,…

Opleiding

Inge studeert in 2000 af als logopediste. Gepassioneerd door stem en zang volgt ze de richting Musical aan de Academie voor Muziek, Woord en Dans.

Omdat stemgezondheid voor haar, zowel als zangeres als in haar beroepsleven, heel belangrijk is, verdiept ze zich in verschillende zangmethodes.

Na een aantal jaren studeren aan het Universal Voice Institute, behaalt Inge er het diploma van Universal Voice Master Teacher.

Universal Voice Master Teacher

In Tielen (België) heeft Inge haar eigen zang- en stempraktijk. Hier geeft zij zangles, zowel individueel als in kleine groepjes. Ook theaterstudenten, acteurs en andere sprekers zijn welkom om aan hun stem en uitspraak te werken. Workshops rond Stem, Uitspraak, Zang, … kunnen bij haar aangevraagd worden door bedrijven, scholen, zangkoren, …

Inge: “Elke dag mag ik doen wat ik graag doe: mijn kennis delen om iemand beter te leren zingen en op een gezonde manier de stem te leren gebruiken!”