UNIVERSAL VOICE TEACHERS.

EVY VERBRUGGEN.

Zang- en stemcoach, zangeres

Evy werkt als zang- en stemcoach vanuit haar studio in Geetbets (België). Zij werkt één op één met zangers en sprekers en organiseert regelmatig workshops rond verschillende thema’s. Als stemcoach werkt zij met acteurs of beroepssprekers en daarnaast geeft zij ook vaak trainingen in bedrijven over stemgebruik.

Ook voor zangcoaching (pop, musical, kleinkunst, rock, …) kan je bij Evy terecht, Evy is vooral gekend voor haar expertise binnen het rock en metalgenre. Zelf staat zij al jaren op het podium als frontvrouw van een metalband. Ze is dus heel vertrouwd met het genre en de zangtechniek. Tijdens de zangcoaching helpt Evy jou te werken aan de balans tussen techniek en interpretatie.

Opleiding

Na de éénjarige opleiding CVT, ging Evy op zoek naar meer kennis over zangtechniek en ze volgde diverse workshops. Toen ze in 2017 kennismaakte met het Universal Voice System, klopte het plaatje volledig en startte ze met de driejarige Universal Voice Opleiding. In Juni 2020 behaalde ze haar diploma en mag zij zich Universal Voice Teacher noemen.