UNIVERSAL VOICE TEACHERS.

ESTHER VAN ES.

Zangeres, zangpedagoog en theatermaker

Begonnen als zeven jarige is Esther nooit meer gestopt met zingen! Als tiener ga je muziek maken met je vrienden en daarom werd er een rockband opgericht. Alles smaakte naar meer en op haar 20e werd Esther aangenomen op het Conservatorium van Rotterdam. Rock ging over in Pop en Jazz. 

Nog nooit spijt gehad van haar beroepskeuze bleef Esther zich door ontwikkelen als zangeres en docent. De opleiding Universal Voice Master Teacher heeft haar beroep ‘Next Level’ gebracht.

In haar zangpraktijk in Schipluiden werkt Esther van Es met enthousiaste zangers die pop, rock, musical, jazz of (licht) klassiek zingen en die hun technieken en mogelijkheden willen verbeteren en vergroten. Jouw wens, probleem of obstakel wordt snel in kaart gebracht en doelgericht aangepakt. Esther is oplossingsgericht en positief van karakter. 

Als zangeres en theatermaker kent zij de Know How’s van de praktijk. 

Esther haar interesse in de zingende mens is groot en vormt haar drijfveer als zangdocent. De persoonlijke en fysieke zoektocht van de leerling is een onuitputtelijke bron van inspiratie.