UNIVERSAL VOICE TEACHERS.

EBI VAN SLOTEN.

Zangeres, Zangdocente

Ebi van Sloten is werkzaam als zangdocente op het Artez conservatorium te Enschede en verzorgt zanglessen aan de studenten Popacademie en Producer vocals aan de Media Music studenten. Tevens heeft ze thuis in Lochem een eigen zangpraktijk. Naast zangles geven is Ebi ook werkzaam in het middelbaar onderwijs als docent Ckv en Muziek.

Zangeres

Als zangeres heeft Ebi in verschillende bands gezongen, o.a. als achtergrondzangeres bij Wolter Kroes en BZN. Daarnaast zingt ze in verschillende coverbands. Ook is Ebi werkzaam als studiozangeres en heeft ze voor verschillende radiostations en reclamebedrijven studiowerk gedaan bij o.a. jinglebedrijf Top Format en radio Gelderland.

Opleiding

Op 13-jarige leeftijd volgde Ebi tijdens haar middelbare schoolperiode de vooropleiding conservatorium (klassiek trompet). Vervolgens studeerde ze tegelijkertijd Trompet Klassiek en Docent Muziek aan het conservatorium in Arnhem. Uiteindelijk is Ebi afgestudeerd als Docent Muziek in 2005. Daarna studeerde Ebi in de richting zang verder aan de Popacademie in Enschede.

Vanaf 2016 volgt Ebi de opleidingen UVS om zich nog beter te ontwikkelen als zangeres en zangdocente en heeft dit in maart 2019, vlak na haar zwangerschapsverlof, succesvol afgrond. Ze doceert doelgericht met veel plezier aan iedere zanger; zowel beginnend als professioneel!