UNIVERSAL VOICE TEACHERS.

ANNEMARIE BRON.

Vocal Coach, Singer Songwriter, Studio Zangeres

Na meer dan zeven jaar als zangdocente te hebben gewerkt bij een particuliere muziekschool, startte Annemarie in januari 2015 haar eigen zangschool in Hengelo, Vocal Studio Annemarie Bron. Naast zanglessen coacht ze Vocal Groups, verzorgt ze workshops en studio coachings. Ze werkt o.a. samen met Poppodium Metropool en middelbare scholen in Twente.

Als zangeres is Annemarie voornamelijk actief in het Pop genre. Ze zingt o.a. in een Vocal Group waar ze vocal arrangementen voor maakt. Naast zingen en songwriting is ze ook werkzaam als studiozangeres.

Opleiding

In 2001 startte Annemarie met de opleiding SCW Kunst en Cultuur in Zwolle. Ondertussen volgde ze lessen bij Ria Spaaij op musicalschool ‘Song & Dance’. In 2004 werd ze aangenomen op de Popacademie aan het Artez Conservatorium in Enschede. In deze tijd deed ze veel podiumervaring op in verschillende professionele coverbands.

Na het behalen van haar diploma (2008) nam ze in februari 2010 haar album “I’ll Keep The Memory” op in Duitsland. Voor dit album schreef ze 10 nummers in een stijl die te vinden is tussen pop, country en blues. In januari 2011 werd haar album in Europa uitgebracht en later wereldwijd.

In september 2017 startte Annemarie met de Universal Voice Opleiding aan het Universal Voice Institute in Amsterdam om zich verder te specialiseren. In juni 2019 behaalde ze haar diploma als Universal Voice Master Teacher.