Frédérique Sluyterman van Loo

Opleiding

Frédérique studeerde af als docent dans aan Codarts in Rotterdam. Naast het dansen heeft ze altijd zang- en spellessen gevolgd en dat resulteerde direct na haar afstuderen in een succesvolle loopbaan in het theater.

Theater

Frédérique speelt ruim 30 jaar in vele musicals en muziektheaterproducties (o.a. Billy Elliot, Chicago, Moeder Courage, In bed met Dietrich en Piaf, De Grote Drie, Into the Woods en nog veel en veel meer). Voor haar rollen in Cabaret en A Little Night Music ontving zij de John Kraaijkamp Musical Award voor beste Vrouwelijke Bijrol.

Coaching

Frédérique is regelmatig verbonden aan diverse conservatoria en verenigingen als vocal coach, docent lied-interpretatie, auditie-coach, spel-coach en regisseur. Tevens is haar stem te horen in oneindig veel animatiefilms.

Kortom, een bevlogen en ervaren docent, wiens passie het is om je te laten genieten van zingen, je daarin te laten groeien en zelfvertrouwen te geven. Is jouw wens technische groei? Dan gaan we aan de slag met het Universal Voice System. Mocht je liever werken aan performance, dan is Frédérique de uitgelezen persoon om je te helpen met tekstbehandeling, interpretatie, muzikale opbouw, drama, comedy-timing, omgaan met faalangst etc. Ze slaat als geen ander de brug tussen techniek en inleving, zodat deze elkaar aanvullen en versterken. Ook je niet weet wat je met je lijf en houding aan moet, weet ze raad en komt haar dans-achtergrond goed van pas. Dus profs, amateurs, gevorderd of beginnend, of je je nou wilt voorbereiden op een spannende auditie of presentatie, of gewoon lekker wil zingen zonder zenuwen en gedoe: bij Frédérique ben je aan het goede adres.

(het enige minpuntje : ze heeft nog stééds geen website ! Maar mail of bel gerust naar fredsluyt@gmail.com of 0654205380)