UNIVERSAL VOICE.

Syd Horster

UNIVERSAL VOICE.

Syd Horster

Zangdocent, Stemcoach

Op jonge leeftijd is Syd Horster begonnen met het maken van muziek. Na de middelbare school ging hij studeren aan het Rotterdams Conservatorium, afdeling Muziektheater.

Sinds 2005 is Syd werkzaam als zangdocent en stemcoach. Door de jaren heen werkte hij als coach en zanger bij vele projecten. Zo werkte Syd o.a. voor Joop van den Ende’s musical Tarzan,  Amandla! Mandela (Bos Theater producties). Ook verleende hij zijn medewerking aan diverse andere musical- en popmuziek projecten.

Certified Master Teacher EVT

Syd specialiseerde zich in de methode van EVT en mag zich sinds 2012 Certified Master Teacher noemen. Op was Syd betrokken bij het ontwikkelen van The Universal Voice Guide, met bijbehorende cursussen en workshops.

“Ik heb de eer diverse professionele musical- en popartiesten te mogen coachen.”

Workshops aan Koren en Beroepssprekers

Hij geeft regelmatig zang- en stemworkshops aan koren en beroepssprekers. Tevens verzorgt hij diverse workshops voor zangers en logopedisten. Naast zijn werkzaamheden rondom de stem, produceert en componeert Syd muziek en schrijft/regisseert hij (theater)shows.

Bewezen track record als Zangdocent

Als zangdocent werkte Syd Horster o.a. voor de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, Dutch Academy of Performing Arts, Hofplein Rotterdam, Codarts en de Frank Sanders Akademie.

Neem een zangles van Syd

of boek een sessie voor koren met hem.

Join The Club!
logoUVI-transparent

Universal Voice.Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het aanbod van de nieuwste workshops, alles rondom studeren bij Universal Voice, het nemen van zangles bij een UV. Master Teacher, nieuwe artikelen rondom stemtrainingen, kortingen en de laatste nieuwtjes van het Universal Voice Institute.

Ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief