UNIVERSAL VOICE.

Rianne van Dam

UNIVERSAL VOICE.

Rianne van Dam

Zangeres, Zangdocent, Belting Specialist

In de wieg traint ze haar stembanden met onophoudelijk brullen. En op haar zesde geeft ze haar eerste performance in de kerk. Voor de 35 jarige singer/songwriter uit Leusden is zingen als ademen.

Na meerdere zanggroepjes en bands richt ze haar eigen band op en schrijft ze haar eigen voorstelling ‘Message of Love’. In 2017 brengt ze haar album uit met twaalf eigen nummers.

Ondertussen begint ze langzaam aan zangles te geven in haar eigen netwerk. Dit bevalt heel goed, maar omdat ze effectiever te werk wil kunnen gaan besluit ze een zangopleiding te gaan volgen.

Nu afgestudeerd als Universal Voice Master Singer en Teacher heeft ze van haar passie haar beroep gemaakt. “Het Universal Voice System is het beste wat mij als zangeres en nu als zangdocent is overkomen.”

Rianne geeft les vanuit haar eigen zangpraktijk in Leusden genaamd ‘Beter Belten’. Belten is het stemkarakter waarin luid en hoog gezongen wordt. En dat is haar specialiteit.

Verder geeft ze workshops aan groepen en (blackgospel) koren. “Mijn doel is altijd een leerling beter laten zingen, maar dat gaat hand in hand met het bieden van veiligheid en vertrouwen. Als zangeres besef ik hoe kwetsbaar je je voelt als je je stem laat horen.”

Wil jij in ontspannen sfeer ontdekken hoe Rianne van Dam het beste uit jouw stem haalt?  Ga dan voor meer informatie naar www.beterbelten.nl of stuur een email naar info@beterbelten.nl en kom langs voor een proefles.

Join The Club!
logoUVI-transparent

Universal Voice.Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het aanbod van de nieuwste workshops, alles rondom studeren bij Universal Voice, het nemen van zangles bij een UV. Master Teacher, nieuwe artikelen rondom stemtrainingen, kortingen en de laatste nieuwtjes van het Universal Voice Institute.

Ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief