UNIVERSAL VOICE.

Ralph Eggels

UNIVERSAL VOICE.

Ralph Eggels

Vocal Coach, Musical zanger

Ik ben Ralph, een geboren en getogen Brabander met passie voor zingen, musicals en gezelligheid. Van jongs af aan ben ik gefascineerd door zang en musicals en heb ik aan veel musical voorstellingen meegedaan. Maar ik wilde meer, ik wilde groeien in mijn zang en mijn performance. Ik heb de afgelopen 10 jaar veel verschillende soorten zangles en zangstudies gedaan, maar boekte niet het resultaat wat ik wilde. Ik had eerder het gevoel dat ik stil stond en verloor zelfs het plezier in zingen!

Opleiding

Universal Voice Institute heeft mij de tools gegeven om aan de juiste knoppen te draaien zodat ik eindelijk de vooruitgang en groei boekte die ik zocht!
En deze kennis wil ik heel erg graag met andere zangers delen, zodat ook zij hun plezier in zingen behouden, zonder dat daar veel frustratie en een zoektocht aan vooraf gaat. Want plezier hebben in zingen is het allerbelangrijkst!

In september 2017 startte Ralph met de Universal Voice Opleiding aan het Universal Voice Institute in Amsterdam om zich verder te specialiseren. In juni 2020 behaalde hij zijn diploma als Universal Voice Master Teacher.

Join The Club!
logoUVI-transparent

Universal Voice.Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het aanbod van de nieuwste workshops, alles rondom studeren bij Universal Voice, het nemen van zangles bij een UV. Master Teacher, nieuwe artikelen rondom stemtrainingen, kortingen en de laatste nieuwtjes van het Universal Voice Institute.

Ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief