UNIVERSAL VOICE.

Petra Ellenbroek

UNIVERSAL VOICE.

Petra Ellenbroek

Zangdocent, Zangeres, Vocal Coach

Mijn grote liefde voor zingen begon op al jonge leeftijd. Ik kon dan uren luisteren naar de klanken van Soul, Blues, Jazz, Pop en Rock. Hierdoor heb ik ook die richting in mijn studie opzocht. Zo heb ik allereerst de Bachelor Musical Theater behaald en omdat ik het zo leuk vond heb ik vervolgens ook met succes mijn Master of Music afgerond!

Opleiding

Tijdens mijn studie kwam ik er al gauw achter dat ik het ook heel leuk vind om andere mensen te helpen met hun zangtechnieken en werd hier dan ook regelmatig voor gevraagd. In 2010 opende ik als natuurlijk gevolg mijn eigen zangschool! Om goed op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en technieken heb ik vervolgens in 2017 ook nog mijn Universal Voice Singer master behaald en in 2018 mijn Universal Voice Teacher master

Zangdocent, Vocal Coach

Met alle opgedane kennis en meer dan 10 jaar ervaring in les geven heb ik inmiddels zowel vele beginnende als (zeer) gevorderde artiesten met veel plezier mogen helpen om hun zangtechniek te optimaliseren. Hierin leg ik graag de focus op vertrouwen en vrijheid in het stemgebruik. Dit kan in vele verschillende stijlen waaronder Pop, Rock, Soul, R&B, Jazz, Musical, Kleinkunst en Klassiek etc.
Ik maak gebruik van de zangtechnieken van de E.V.T.S, Lichtenberg methode en het Universal Voice System. Mocht je nieuwsgierig zijn en nog meer over mij/mijn achtergrond te weten willen komen kun je ook een kijkje nemen op mijn persoonlijke website: www.petraellenbroek.com.

Join The Club!
logoUVI-transparent

Universal Voice.Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het aanbod van de nieuwste workshops, alles rondom studeren bij Universal Voice, het nemen van zangles bij een UV. Master Teacher, nieuwe artikelen rondom stemtrainingen, kortingen en de laatste nieuwtjes van het Universal Voice Institute.

Ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief