TEAM.

Het Universal Voice Team.

We vertellen je graag wat meer over ons. Universal Voice bestaat uit een topteam aan docenten. We groeien elk jaar en zullen je op deze pagina laten kennis maken met onze mensen. Alle docenten en cursusleiders zijn lang en uitgebreid getraind om elk vocaal probleem te begrijpen, te analyseren en te trainen.

In heldere taal krijg je uitleg en oefeningen die direct werken en jou vooruithelpen. Je kan in het hele land nu de beste zangles krijgen van de beste zangdocenten van Nederland.

Alberto ter Doest

Founder & Author of Universal Voice MAAK KENNIS

Syd Horster

UV Master Teacher – Course Instructor MAAK KENNIS

Daan Smits

UV Master Teacher – Course Instructor MAAK KENNIS

Jasmin de Wilde

UV Master Teacher – Course Instructor MAAK KENNIS

Elke Rouwmaat

UV Master Teacher – Course Instructor MAAK KENNIS

WAT HEBBEN WIJ JOU TE BIEDEN?

Wij bieden de meest fantastische opleiding in Europa. Een uniek 3-jarige traject waarbij je alle facetten van het zingen leert. Jouw persoonlijke vocale ontwikkeling staat centraal naast het vergroten van alle klankkenmerken die je bezit. Zodat je alle universele stemkarakters en effecten kunt gebruiken in alle stijlen. Voor meer informatie over onze opleiding en om je direct in te schrijven kijk op de pagina over onze opleiding.

 

In alle workshops, cursussen en lessen werken we vanuit de Universal Voice Guide. De heldere, simpele en begrijpelijke taal leert je direct wat je kunt verbeteren en bereiken. De begeleide oefeningen maken het super makkelijk om thuis te oefenen en beter te worden. De Universal Voice Guide, onze trots en door velen al “de bijbel” voor alle zangers genoemd. Binnenkort is de tweede (geheel herziene) druk beschikbaar!

 

DOCENTEN.

Anja Kwakkesteijn

MAAK KENNIS

Inge Franck

MAAK KENNIS

Rianne van Dam

MAAK KENNIS

Kirsten Slagter

MAAK KENNIS

Marga Zwirs

MAAK KENNIS

Majorie Scholtz

MAAK KENNIS

Margot Giselle

MAAK KENNIS

Floor Thissen

MAAK KENNIS

Lies van Loo

MAAK KENNIS

Marcela Bovio

MAAK KENNIS

Petra Ellenbroek

MAAK KENNIS

Bram Norbart

MAAK KENNIS

Karin Bos

MAAK KENNIS