UNIVERSAL VOICE.

Oefeningen

UNIVERSAL VOICE.

Oefeningen

Gefeliciteerd met de aankoop van Universal Voice Guide 2.0. We bieden de audio oefeningen nu aan via Google Drive. Zo hoef je ze niet te downloaden en kan je ze op elk device gebruiken.

 

Veel plezier met oefenen!

 Je kunt ook 2 of 4 online zangles sessies bestellen om je op weg te helpen met je zelfstudie. Ook zijn de UV systems Introductie workshop of The Basisc en Advanced Cursussen een goede basis om de theorie in praktijk om te zetten. 

Hulp nodigbij het boek?

Universal Voice biedt diverse stemtrainingen aan; van workshops, introductie cursussen tot een opleiding waarbij de UV. Guide 2.0 centraal staat. Je kunt ook bij gekwalificeerde UVI Master Teachers zangles(sen) boeken die allen werken volgens het boek en het Universal Voice System. Zij kunnen je verder helpen om aan je Personal Voice Plan te werken en zijn overal in het land werkzaam. 

Regelmatig publiceren we op onze website en social media kanalen nieuwe (video)artikelen die je verder op weg helpen om het maximale uit jouw stem te halen!

Alberto ter Doest

Alberto ter Doest

Schrijver van Universal Voice Guide 2.0
& bedenker van Universal Voice System.

UNIVERSAL VOICE.experiences

Aanbevolenbij de Guide 2.0

Selecteer de 2 of 4 uur online zangles optie en krijg extra korting als je de Guide 2.0 reeds bezit! Alberto of Daan nemen je dan mee door de Guide om je Personal Voice Plan op te stellen en je wegwijs te maken door de Guide zodat jij het maximale uit je stem haalt!

Join The Club!
logoUVI-transparent

Universal Voice.Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het aanbod van de nieuwste workshops, alles rondom studeren bij Universal Voice, het nemen van zangles bij een UV. Master Teacher, nieuwe artikelen rondom stemtrainingen, kortingen en de laatste nieuwtjes van het Universal Voice Institute.

Ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief