VIDEO.

 

 

 

 

 

 

GRATIS VIDEO LESSEN.

Universal Voice bied voor iedereen diverse instructie video’s en gaat de komende tijd wekelijks nieuwe video’s posten. Het doel van de online instructie video’s is om je zo eenvoudig mogelijk uit te leggen wat je aan oefeningen kan doen zodat jij jouw stem beter en gezonder leert gebruiken en daarnaast verder kan ontwikkelen.

Het Universal Voice System helpt je ook te begrijpen wat je traint en met welk doel. Door de eenvoud en praktische oefeningen kun je nu effectiever Klassiek leren zingen of Lax Vox optimaler gebruiken of zelfs keiharde Rock en Death Metal Grunts leren maken. Zingen was nog nooit zo eenvoudig en concreet als met het Universal Voice System en deze video’s helpen je daarbij op weg. De pijlers; houding, adem, stemplooien en klankkleur komen allemaal aan bod. Ga zelf ervaren hoeveel je nog kunt ontwikkelen en hoe ontzettend leuk zingen voor jou kan worden door te klikken op de video die jouw interesse heeft. Mocht je na de video’s meer willen leren dan is De Universal Voice Guide de gids die je zal helpen met nog meer oefeningen en uitleg, of kom naar een cursus of workshop.

 

 

 

JIJ TREKT
VOLLE ZALEN!

GEEF ZANGLES CADEAU

Join The Club!
logoUVI-transparent

Universal Voice.Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het aanbod van de nieuwste workshops, alles rondom studeren bij Universal Voice, het nemen van zangles bij een UV. Master Teacher, nieuwe artikelen rondom stemtrainingen, kortingen en de laatste nieuwtjes van het Universal Voice Institute.

Ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief