MAAK KENNIS MET JOIA.

Hallo, ik ben Joia en ik neem je mee op reis door de nieuwe zangtechnische tempel van het Universal Voice System. Ik ben zangeres, performer en songwriter en studeerde (vroegah) popvocals aan de Codarts Popacademy. Inmiddels sta ik zo’n vier jaar op het podium en ondanks ontelbare zanglessen van verschillende docenten, blijft mijn stem een groot wonder. Soms kan je alles, soms kan je niks. Met heel veel zin en een klein beetje huiver begin ik dit jaar aan een avontuur dat Universal Voice System – de opleiding heet. Ik neem jullie mee in mijn learningcurve. Hier mijn eerste kennismaking clip.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

 

 

De leercurve in een lesjaar

Het einde van het lesjaar nadert en Joia laat in dit filmpje haar vorderingen zien. Het liedje Blue van Joni Mitchel had ze voordat ze de opleiding begon niet op deze manier kunnen zingen. Wat is de stem een bijzonder instrument.

facebookyoutubeinstagram

Waarom laat Alberto altijd zijn biceps zien?

Alberto laat vaak zijn biceps zien tijdens de les. Maar waarom eigenlijk. Joia interviewt Alberto over zijn biceps en de relatie met de stembanden. 

facebookyoutubeinstagram

Scherpte in mijn eigen liedje ‘Just what you need’

In dit filmpje kun je ontdekken hoe ik scherper ben ga zingen in mijn eigen liedje ‘Just what you need’. Niet dat ik altijd zo moet zingen, maar het is wel handig om dit te kunnen.

facebookyoutubeinstagram

Joia bij omroep Max, radio 5

Joia treedt regelmatig op en onlangs was ze op radio 5 te beluisteren met haar liedje ‘Winter’.

“In Winter vind ik het heerlijk om de schreeuw in mijn stem op te zoeken, maar bij Universal Voice vind ik nog veel meer mogelijkheden in mijn geluid en oefen ik hard om die nieuwe kleuren te kunnen gaan gebruiken in mijn werk.” Aldus Joia.

facebookyoutubeinstagram

Waarom tegen een muur zingen?

In dit filmpje wordt uitgelegd waarom tegen een muur zingen goed voor de ontwikkeling van je stem is. Wil jij ook het maximale uit jouw stem halen en onderzoeken of de Universal Voice Opleiding iets voor jou is? Meld je dan aan voor de informatie-avond voor de opleiding op 23 maart 2020.

facebookyoutubeinstagram

Klassiek zingen | Joia heeft 3 tips?

Op de Universal Voice Opleiding is Klassiek zingen aan bod gekomen. In dit filmpje heeft Joia tips voor je om klassiek te zingen, die ze op de opleiding heeft geleerd.

facebookyoutubeinstagram

Krakend zingen… Waarom?

Joia heeft bij de Universal Voice opleiding geleerd hoe krakend zingen kan helpen om nog meer uit je stem te halen. Ze had er nog nooit van gehoord en kijk waar het goed voor is. 🙂

facebookyoutubeinstagram

Waarom de Lax Vox voor een optreden gebruiken?

Dit keer legt Joia in het kort uit waarom het goed is om voor je optreden de Lax Vox te gebruiken. Deze maand, april 2020 geven we online workshops, waaronder die van de Lax Vox. Houd de website in de gaten.

facebookyoutubeinstagram

Waarom is hard hoog zingen moeilijk?

Vandaag interviewt Joia Daan van het Universal Voice Institute. Hij legt uit, of laat zien waarom hard hoog zingen moeilijk is.

facebookyoutubeinstagram