UNIVERSAL VOICE.

INSIDE UNIVERSAL VOICE

UNIVERSAL VOICE.

INSIDE UNIVERSAL VOICE

Maak Kennismet Joia

Hallo, ik ben Joia en ik neem je mee op reis Inside Universal Voice door de nieuwe zangtechnische tempel van het Universal Voice System. Ik ben zangeres, performer en songwriter en studeerde (vroegah) popvocals aan de Codarts Popacademy. Inmiddels sta ik zo’n vier jaar op het podium en ondanks ontelbare zanglessen van verschillende docenten, blijft mijn stem een groot wonder. Soms kan je alles, soms kan je niks. Met heel veel zin en een klein beetje huiver begin ik dit jaar aan een avontuur dat Universal Voice System – de opleiding heet. Ik neem jullie mee in mijn learningcurve. Hier mijn eerste kennismaking clip.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Joia is in september 2019 gestart in het tweede jaar van de opleiding. Ze deelt in de onderstaande vlogs haar ervaringen met de opleiding om je een beeld te geven van wat je binnen een jaar allemaal leert en ervaart tijdens je studie om Universal Voice. Singer 2/ Master te worden.

UNIVERSAL VOICE.experiences

Join The Club!
logoUVI-transparent

Universal Voice.Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het aanbod van de nieuwste workshops, alles rondom studeren bij Universal Voice, het nemen van zangles bij een UV. Master Teacher, nieuwe artikelen rondom stemtrainingen, kortingen en de laatste nieuwtjes van het Universal Voice Institute.

Ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief