UNIVERSAL VOICE.

Lies van Loo

UNIVERSAL VOICE.

Lies van Loo

Zangdocent, Zangeres, Stemcoach, Logopedist

Lies behandelt mensen met stemproblemen en stemstoornissen. Ze coacht sprekers en zangers, zowel professionals als amateurs o.v.v. stem en articulatie.

Aan de hand van laryngeale manipulatietechnieken maakt Lies sprekers en zangers vrij van spanning in het stemgebied, waardoor de stemgeving vergemakkelijkt wordt.

Ze organiseert ook workshops rond o.a. gezond stemgebruik, stemtraining en zang.

Opleiding

Lies studeerde als logopediste af aan de universiteit te Gent in 2009. In 2010 beëindigde ze er ook de specifieke lerarenopleiding. In 2013 studeerde ze af aan Thomas More te Antwerpen, waar zij de specialisatie stemstoornissen volgde. Lies behaalde tevens 2 certificaten voor laryngeale manipulatie.

Gepassioneerd door muziek en zang volgde ze les op het Conservatorium van Oostende. Daarna verdiepte zij zich in verschillende zangmethodes, o.a. Estill Voice Training, Complete Vocal Technique en tenslotte het Universal Voice System.

In 2017 behaalde zij haar Universal Voice Singer en Universal Voice Master. In 2018 studeerde ze af als Universal Voice Teacher.

Lies blijft up-to-date wat betreft wetenschappelijk onderzoek met betrekking tot de stem en blijft zich continu verdiepen in de nieuwste ontwikkelingen.

Join The Club!
logoUVI-transparent

Universal Voice.Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het aanbod van de nieuwste workshops, alles rondom studeren bij Universal Voice, het nemen van zangles bij een UV. Master Teacher, nieuwe artikelen rondom stemtrainingen, kortingen en de laatste nieuwtjes van het Universal Voice Institute.

Ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief