LAATSTE PLEKKEN VOOR LICHTING 2021!

Nog 8 plekken beschikbaar.

UNIVERSAL VOICE. INSTITUTE

Zingen is leuk. Het ontspant, je kan er je gevoel in kwijt en het maakt jou en andere mensen blij.  Het is wetenschappelijk aangetoond dat zingen een positieve werking heeft op lichaam en geest.

Iedere stem is een uniek instrument, maar helaas weten veel mensen (zelfs veel professionele zangers) niet goed hoe de stem werkt en hoe je het maximale uit je stem kan halen.

Onze methode is erop gericht hier verandering in te brengen. Met praktische tools en simpele aanwijzingen de docenten van het Universal Voice institute je in korte tijd aanzienlijk beter worden. Zingen wordt nog leuker als je meer vocale mogelijkheden hebt en begrijpt wat je kunt ontwikkelen. Haal het maximale uit je stem!

Wat onze studenten van de opleiding vinden? Check het in de video’s hieronder!

DE OPLEIDING.

Op de opleiding krijg je les van de beste vocal coaches die allemaal lesgeven op conservatoria, hogescholen aan de top van de zangindustrie. Dit doen we met het unieke Universal Voice System dat gebaseerd is op de laatste wetenschappelijke inzichten, waarmee we jouw vocale prestaties binnen een mum van tijd naar een hoger niveau brengen.

Het boek, de Universal Voice Guide, met 1200 audio-oefeningen (600 voor mannen en 600 voor vrouwen) vormt een solide basis voor de opleiding. De lessen vinden plaats in Amsterdam of Rotterdam.

Het Universal Voice System is het meest simpele en doeltreffende systeem om in korte tijd een student goed te laten zingen. De complete opleiding aan het Universal Voice Institute duurt 3 jaar en vanaf dat moment mag je jezelf Universal Teacher of Universal Performer noemen.

Meer informatie over de opleiding vind je op: www.universalvoice.nl/opleiding

INSCHRIJVING.

Misschien twijfel je nog. Ben ik wel goed genoeg? Hoe werkt het nou precies? Dat is logisch. Voordat je zoveel geld uitgeeft aan een opleiding wil je zeker weten dat het iets op gaat leveren. Wij willen dit natuurlijk ook voor jou. Dus als je twijfelt, meer informatie wilt hebben of gewoon nog iets beter kennis wil maken met ons en het Universal Voice Systeem, vul dan deze vragenlijst in en dan plannen we een persoonlijk gesprek met jou waarbij je alles kunt vragen aan een van onze docenten.

Ik zing: *
Mijn muzikale voorkeur: *
Ik ken het Universal Voice Institute: *
Interesse om de opleiding te volgen: *
Ik wil graag meer info over: *