UNIVERSAL VOICE.

Karin Bos

UNIVERSAL VOICE.

Karin Bos

Zangeres, Actrice, Docent

Karin werkt als zang- en theaterdocent op meerdere jeugdtheaterscholen en heeft haar eigen privépraktijk ‘ZANGZOLDER Amsterdam’.  Als zangeres werkt ze geregeld voor verschillende close harmony- en popgroepen of in opdracht op evenementen. 

Acteren

Na haar opleiding speelde zij hoofd- en bijrollen in De Gebroeders Leeuwenhart, De Geheime Tuin, Soldaat van Oranje, Hij Gelooft in Mij, Nijntje viert Feest (Nijntje) en de hitserie Petticoat. Daarnaast was zij een aantal jaar het gezicht van supermarktketen Plus. Ook spreekt ze regelmatig kinderseries en films in.  

Opleiding

In 2009 studeerde Karin af aan InHolland Conservatorium richting Musicaltheater. Omdat zij meer verdieping en kennis zocht op het gebied van zang en doceren, studeerde zij in 2018 af aan het Universal Voice Institute

Join The Club!
logoUVI-transparent

Universal Voice.Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het aanbod van de nieuwste workshops, alles rondom studeren bij Universal Voice, het nemen van zangles bij een UV. Master Teacher, nieuwe artikelen rondom stemtrainingen, kortingen en de laatste nieuwtjes van het Universal Voice Institute.

Ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief