UNIVERSAL VOICE.

Joep Hegger

UNIVERSAL VOICE.

Joep Hegger

Zanger, Stemcoach, Dirigent

Joep werkt als zanger, componist en arrangeur bij verschillende ensembles in Amsterdam en Berlijn. In dezelfde steden begeleidt hij zangers en openbaar sprekers in zijn studio ‘The Vocal Coach‘. Daarnaast leidt hij als dirigent en arrangeur het Amsterdamse Noordkoor.

Opleiding

Uit interesse in muziektheorie en -geschiedenis doorliep Joep een studie Muziekwetenschap aan de UvA en de Humboldt-Universität. Gelijktijdig verdiepte hij zich in EVTS. Na enige tijd als stemcoach te hebben gewerkt studeerde hij verder aan het Universal Voice Institute, waar hij in 2020 afstudeerde.

Zangers en sprekers

In zijn stemstudio’s in Amsterdam en Berlijn begeleidt Joep ook zangers, maar werkt vooral met openbaar sprekers. Wat begonnen is met stemacteurs uit de Berlijnse filmindustrie groeide uit tot zijn specialisatie.

Join The Club!
logoUVI-transparent

Universal Voice.Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het aanbod van de nieuwste workshops, alles rondom studeren bij Universal Voice, het nemen van zangles bij een UV. Master Teacher, nieuwe artikelen rondom stemtrainingen, kortingen en de laatste nieuwtjes van het Universal Voice Institute.

Ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief