UNIVERSAL VOICE GEEFT OPLEIDINGSPLEK WEG

Het Amsterdamse zanginstituut Universal Voice stelt een gratis opleidingsplek ter waarde van 4.095 euro ter beschikking aan een uniek zangtalent. Deze student volgt het eerste opleidingsjaar helemaal gratis. Met deze plek wil Universal Voice een talent de kans geven om zijn of haar stem te ontwikkelen. Uiteraard kijken wij bij de inzendingen naar het zangtalent, maar de motivatie is hierin net zo belangrijk! We kijken dus zowel naar de potentie als het verhaal erachter. Vorig jaar werd de plek gewonnen door de getalenteerde Daan van Hasselaar (www.youtube.com/danielmarinmusic). Wie wint de plek dit jaar?

Ben jij het volgende zangtalent die we mogen coachen? Schrijf je in! Ken je iemand die in aanmerking komt? Laat het hem of haar weten! Dit is een unieke kans om het maximale uit je stem te halen. Inschrijven kan tot en met 25 mei 2022.

Helaas… De inschrijving is gesloten!

DE OPLEIDING.

Op de opleiding krijg je les van de beste vocal coaches die allemaal lesgeven op conservatoria, hogescholen, en aan de top van de zangindustrie. Dit doen we met het unieke Universal Voice System dat gebaseerd is op de laatste wetenschappelijke inzichten, waardoor we jouw vocale prestaties binnen een mum van tijd naar een hoger niveau brengen.

Het boek, de Universal Voice Guide, met 1200 audio-oefeningen (600 voor mannen en 600 voor vrouwen) vormt een solide basis voor de opleiding. De lessen vinden plaats in Amsterdam of Rotterdam.

Het Universal Voice System is het meest simpele en doeltreffende systeem om in korte tijd een student goed te laten zingen. De complete opleiding aan het Universal Voice Institute duurt 3 jaar en vanaf dat moment mag je jezelf Universal Teacher of Universal Performer noemen. 

Meer informatie over de opleiding vind je op: www.universalvoice.nl/opleiding

INSCHRIJVING.

Om in aanmerking te komen voor de gratis plek voor het eerste opleidingsjaar, willen we graag een lied van je horen waar jouw stem het mooist in uitkomt. Stuur daarom UITERLIJK 25 MEI 2022 een filmpje van maximaal 1 minuut naar het e-mailadres: info@universalvoice.nl. Laat daarin zien welk zangtalent jij hebt! Daarnaast is het belangrijk om te weten wat jouw drijfveer voor het zingen is, en willen we graag dat je een motivatiebrief van maximaal 1 A4-tje meestuurt waarin je uitlegt waarom jij vindt dat je deze plek verdient. Iedereen die zich aanmeldt krijgt in de week van 30 mei bericht.

Heb je je al ingeschreven voor de opleiding? Dan kun je ook nog meedoen! Als blijkt dat de winnaar zich reeds heeft ingeschreven, dan wordt het inschrijfgeld teruggestort. Daarnaast geven we jullie ook graag nog een tip: er is jaarlijks beperkt plek (max 12 leerlingen per groep) dus als je zeker weet dat je in september aan het instituut wilt starten, schrijf je dan alvast in en maak nu nog gebruik van de earlybirdkorting van €200,-. VOL = VOL

Timing

De opleiding (24 lessen) begint in september 2022 en is hoofdzakelijk in het weekend.

Het Universal Voice Institute

Universal Voice is opgericht door Alberto ter Doest, bekend van grote musicals waarin speelde en vast lid van het Kamerkoor, artistiek leider van Codarts (het Rotterdams Conservatorium) geweest en is hij in binnen- en buitenland een gerespecteerd zangcoach van bekende zangers en zangeressen. Het instituut bestaat inmiddels 6 jaar, heeft meer dan 25 teachers en performers opgeleid en er zijn momenteel meer dan 70 mensen in opleiding.

AANMELDEN?

Helaas, de inschrijving is gesloten (25 mei). Volgend jaar kun je weer kans maken op de gratis opleidingsplek.