GRATIS OPLEIDINGSPLEK

UNIVERSAL VOICE GEEFT OPLEIDINGSPLEK WEG

Het Amsterdamse zanginstituut Universal Voice stelt een gratis opleidingsplek, ter waarde van € 3.950 ter beschikking aan een uniek zangtalent. Deze student volgt het eerste opleidingsjaar helemaal gratis. Met deze plek wil Universal Voice een zangtalent de kans geven om zijn of haar stem te ontwikkelen. Vorig jaar werd de plek gewonnen door de getalenteerde Iris Noelle (www.irisnoelle.nl), zie de video. Wie wint de plek dit jaar?

Ben jij het volgende zangtalent dat we mogen coachen? Schrijf je in! Ken je iemand die in aanmerking komt! Laat het hem of haar weten! Dit is een unieke kans om het maximale uit je stem te halen. Inschrijven kan tot 26 mei 2021.

AANMELDEN

DE OPLEIDING.

Op de opleiding krijg je les van de beste vocal coaches die allemaal lesgeven op conservatoria, hogescholen en aan de top van de zangindustrie. Dit doen we met het unieke Universal Voice System dat gebaseerd is op de laatste wetenschappelijke inzichten, waardoor we jouw vocale prestaties binnen een mum van tijd naar een hoger niveau brengen.

Het boek, de Universal Voice Guide, met 1200 audio-oefeningen (600 voor mannen en 600 voor vrouwen) vormt een solide basis voor de opleiding. De lessen vinden plaats in Amsterdam of Rotterdam.

Het Universal Voice System is het meest simpele en doeltreffende systeem om in korte tijd een student goed te laten zingen. De complete opleiding aan het Universal Voice Institute duurt 3 jaar en vanaf dat moment mag je jezelf Universal Teacher of Universal Performer noemen.

Meer informatie over de opleiding vind je op: www.universalvoice.nl/opleiding

INSCHRIJVING.

Om in aanmerking te komen voor de gratis plek voor het eerste opleidingsjaar, willen we graag een lied van je horen waar jouw stem het mooist in uitkomt. Meld je daarom aan en stuur voor 26 mei 2021 een filmpje van maximaal 1 minuut. Laat daarin zien welke zangtalent jij hebt! Daarnaast is het belangrijk om te weten wat jouw drijfveer voor het zingen is en willen we graag dat je een motivatiebrief van maximaal 1 A-4tje meestuurt waarin je uitlegt waarom jij vindt dat je deze plek verdient. Iedereen die zich aanmeldt krijgt van ons daarna verdere instructies voor de aanlevering van de video en motivatiebrief.

TIMING.

De opleiding (26 lessen) begint in september 2021 en is hoofdzakelijk in het weekend.

HET UNIVERSAL VOICE INSTITUTE.

Universal Voice is opgericht door Alberto ter Doest, bekend van grote musicals waarin hij speelde en is vast lid van het Kamerkoor, artistiek leider van Codarts (het Rotterdams Conservatorium) geweest en is hij in binnen- en buitenland een gerespecteerd zangcoach van bekende zangers en zangeressen. Het instituut bestaat inmiddels 5jaar, heeft meer dan 25teachers en performers opgeleid en er zijn momenteel meer dan 60 mensen in opleiding.

AANMELDEN?

JA GRAAG!