UNIVERSAL VOICE

ZANGLES. 

 

 

 

 

 

 

Online zangles ivm Corona virus

In verband met het Corona virus zijn alle workshops en cursussen tot 28 april uitgesteld. Wil jij toch zangles, dan geven we dat nu ook online. Mail naar info@universalvoice.nl om een afspraak in te plannen. Bij aankoop van de UV-Guide 2.0 kun je nu ook online privélessen voordelig bij bestellen om te leren hoe je het boek het beste kunt gebruiken. Zo haal je het meeste uit je stem, samen met onze teachers.

Zangles

75.00850.00

Privé zangles met UVS in een notendop

Doel: beter en makkelijker leren zingen in elke stijl

Frequentie: eenmalig of periodiek –> jij bepaalt!

Docenten: Alberto ter Doest, Elke Rouwmaat, Jasmin de Wilde, Daan Smits en Syd Horster

Data: op afspraak

Locatie: Amsterdam

Wissen

Universal Voice Guide met € 5,- korting * 

Bij de zanglessen kun je met € 5,- korting de Universal Voice Guide bestellen. Hij wordt gratis thuisgestuurd, in Nederland en België. De Guide kost bij deze zanglessen € 65,-.

Maak eerst een keuze en vervolg dan je bestelling.

Artikelnummer: 0300 Categorie:

ZANGLES

Zangles bij Universal Voice Institute in Amsterdam betekent dat jij gaat profiteren van een heldere aanpak om jouw stem direct gezond en optimaal te gaan gebruiken. Aan de hand van het Universal Voice System zijn jouw doelen om beter te leren zingen nu écht bereikbaar! Alle stijlen zijn mogelijk, jouw doel wordt helder omgezet in een Personal Voice Plan, simpel, effectief en geschikt voor iedereen. Een zangles bij Universal Voice duurt 1 uur en leert je de basics van het Universal Voice system.

ZANGLES MET PERSONAL VOICE PLAN

Het Universal Voice Institute stelt jouw eigen persoonlijke doel centraal. Moet je ergens een solo zingen, heb je een auditie of een optreden. Misschien sta je in een productie of wil je gewoon beter zingen in het koor waarin je zingt? Ons doel is het bereiken van jouw persoonlijke doel. Samen met jou stellen we daarom een zogenoemd Personal Voice Plan op. Zo krijg je heel helder in beeld wat je wilt bereiken en met welke oefeningen je dit ook zal lukken. Zing je niet zelf maar ben je koordirigent, stemacteur of leraar? Ook dan leren we je je graag hoe je stem beter kunt gebruiken.

UNIVERSAL VOICE SYSTEM

Het Universal Voice system is een simpel en helder systeem om het maximale uit je stem te halen. Je leert en ervaart hoe je met de 4 universele stemkarakters kunt zingen en hoe ze klinken in repertoire. De 4 universele stemkarakters zijn spreken, fluisteren, roepen en klassiek. We werken daarbij met 8 klankkenmerken om je stem verder te ontwikkelen en verbeteren. En met 4 de pijlers (lichaam, adem, stemplooien en klankruimte) geven we je uitleg wat je precies doet. Zodoende maken we het niet alleen makkelijker voor je maar ook heel simpel!

TEAM STEMCOACHES

Alberto ter Doest, Elke Rouwmaat, Jasmin de de Wilde, Daan Smits en Syd Horster zijn gecertificeerde UVS-stemcoaches. Dit team helpt je om beter te leren zingen. Zo zullen ze tijdens jouw zanglessen samen jouw vooruitgang monitoren en optimaliseren. Met het Universal Voice System kunnen wij snel en effectief jouw talent laten groeien en verder ontwikkelen.

IN JOUW STIJL MET JOUW TOOLS

Alberto ter Doest en het team van gecertificeerde UVS-stemcoaches werken met elke stijl: pop, rock, musical, klassiek, renaissance, opera, R&B, Rap en ga zo maar door. Wij hebben een ruime ervaring in het toepassen van de juiste techniek voor de juiste stijl. Wij sluiten ons aan bij de stijl van jouw keuze en geven je de tools om daarin beter te worden. Op die manier zal je ongetwijfeld alleen maar plezier beleven aan je eigen stem en de muziek waar je van houdt.

EENMALIG OF CURSUS

Wil je wekelijks of tweewekelijks zangles om een gedegen basis te leggen? Of ben je prof en wil je slechts 1 of 2 keer hulp bij het perfectioneren van je techniek of repertoire? Of wil je coaching voor jezelf, je productie of je koor? Wat je doel ook is de docenten van het Universal Voice Institute staan in Amsterdam klaar om jouw doel te bereiken. Een zangles in Amsterdam kan je daarom eenmalig afnemen per uur of middels een rittenkaart. Vervolgens maken we samen een afspraak om de lessen in te plannen zodat deze perfect aansluit op jouw (werk)agenda. Enthousiast geworden? Kijk dan ook verder naar onze opleiding!

AAN DE SLAG

Het Universal Voice Institute heeft ontzettend veel zin om samen met jou aan de slag te gaan. Wij helpen je gezond(er), simpeler en beter te zingen.

Extra informatie

Hoeveel lessen?

1 zangles, 5 zanglessen, 10 zanglessen

Docent

Alberto ter Doest, Daan Smits, Elke Rouwmaat, Jasmin de de Wilde, Syd Horster

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}