UNIVERSAL VOICE.

UV System ADVANCED ONLINE

UNIVERSAL VOICE.

UV System ADVANCED ONLINE

Aanbieding!

UV System ADVANCED ONLINE.

8 & 9 maart 2021 + 15 & 16 maart 2021
13.00 – 16.30 uur (4 sessies)
Door: Alberto ter Doest en Daan Smits
Locatie: Online via Zoom

295,00 199,00

Op voorraad

Bij deze workshop kun je met € 5,- korting de Universal Voice Guide bestellen.
Hij wordt gratis thuisgestuurd, in Nederland en België.

De Guide kost bij deze workshop € 65,-.

Maak eerst een keuze en vervolg dan je bestelling.

UV System ADVANCED ONLINE

SKU 8012-202-online Categorieën ,

Beschrijving

UNIVERSAL VOICE SYSTEM ADVANCED | ONLINE

Universal Voice System ADVANCED is gericht op zangers (van amateur tot professional), koordirigenten, logopedisten, acteurs en zangpedagogen. We gaan tijdens deze vervolgcursus dieper in op de materie. Deze cursus is dus echt gericht op stemgebruikers die zich nog verder willen ontwikkelen.

Jouw persoonlijke vocale doel staat centraal. We starten daarom de cursus met het opstellen van jouw Personal Voice Plan (PVP). Hieruit volgt hoe jij jezelf kunt verbeteren en ontwikkelen naar een optimaal geluid.

Je leert alle mogelijke variaties op de basis stemkarakters. Zoals het mengen van de karakters en het toevoegen en maken van effecten.

Je wordt in de level 2 cursus niet alleen een betere vocalist maar ook een betere  pedagoog met meer kennis en begrip. Simpel, helder en beter leren zingen maar ook beter kunnen uitleggen.

4 ONLINE LESSEN VAN 3,5 UUR

In verband met de Coronacrisis geven we online zanglessen en workshops. Een aantal workshops leent zich uitstekend om online te volgen. Het voordeel is dat we deze UVS workshop verdeeld over 2 weken geven met 4 online lessen van 3,5 uur. Je kunt dus elke keer nog zelf oefenen en de les erna vragen stellen en dieper op de materie ingaan. Als je de Universal Voice Guide in bezit hebt, dan kun je gebruik maken van de audio-oefeningen die bij de Guide komen.

Extra informatie

Datum

8 & 9 maart 2021 + 15 & 16 maart 2021

UNIVERSAL VOICE.experiences

Join The Club!
logoUVI-transparent

Universal Voice.Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het aanbod van de nieuwste workshops, alles rondom studeren bij Universal Voice, het nemen van zangles bij een UV. Master Teacher, nieuwe artikelen rondom stemtrainingen, kortingen en de laatste nieuwtjes van het Universal Voice Institute.

Ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief