UNIVERSAL VOICE.

UV System ADVANCED (Arnhem/Nijmegen)

UNIVERSAL VOICE.

UV System ADVANCED (Arnhem/Nijmegen)

UV System ADVANCED (Arnhem/Nijmegen).

28 en 29 mei 2021
10 – 18 uur (1 uur pauze)
Door: Elke Rouwmaat, Jasmin de Wilde
Locatie: Elst
Mail UVI docente Elke Rouwmaat of bestel via haar website

295,00

UV System ADVANCED (Arnhem/Nijmegen)

SKU 8011-202-201030 Categorie

Beschrijving

UNIVERSAL VOICE SYSTEM ADVANCED ARNHEM/NIJMEGEN

Op vrijdag 28 en zaterdag 29 mei 2021 organiseren we in Elst de cursus ‘Universal Voice System | Advanced. Deze tweedaagse cursus wordt gegeven door Elke Rouwmaat en Jasmin de Wilde en duurt van 10.00 uur tot 18.00 uur. Er is een uur pauze. De precieze locatie in Elst volgt.  Wil je je opgeven voor deze cursus, meld je dan aan via het e-mailadres van Elke. Voor 295 euro, inclusief btw kan je deelnemen aan de cursus.

Hoe werkt mijn stem? En wat kan ik er allemaal mee? Universal Voice System ADVANCED is een 2-daagse cursus waarin het verder ontwikkelen en training van jouw stem centraal staan.

Het Universal Voice System is een simpel en helder systeem om het maximale uit je stem te halen. Je leert en ervaart hoe je met de 4 universele stemkarakters kunt zingen en hoe ze klinken in het repertoire. De 4 universele stemkarakters zijn spreken, fluisteren, roepen en klassiek. We werken daarbij met 8 klankkenmerken om je stem verder te ontwikkelen en te verbeteren. En met de 4 pijlers (lichaam, adem, stemplooien en klankruimte) geven we je uitleg wat je precies doet.

Universal Voice System ADVANCED is gericht op zangers (van amateur tot professional), koordirigenten, logopedisten, acteurs en zangpedagogen. We gaan tijdens deze vervolgcursus dieper in op de materie. Deze cursus is dus echt gericht op stemgebruikers die zich nog verder willen ontwikkelen.

Jouw persoonlijke vocale doel staat centraal. We starten daarom de cursus met het opstellen van jouw Personal Voice Plan (PVP). Hieruit volgt hoe jij jezelf kunt verbeteren en ontwikkelen naar een optimaal geluid.

Je leert alle mogelijke variaties op de basis stemkarakters. Zoals het mengen van de karakters en het toevoegen en maken van effecten.

Je wordt in de level 2 cursus niet alleen een betere vocalist maar ook een betere  pedagoog met meer kennis en begrip. Simpel, helder en beter leren zingen maar ook beter kunnen uitleggen.

SCHRIJF JE IN!

Nadat je THE BASICS (Level 1) gevolgd hebt is tijd voor de volgende stap ADVANCED (Level 2)  om je stem thuis heel makkelijk verder ontwikkelen. Je doet dit met met behulp van ons boek en bijbehorende oefeningen, Of dat nu is voor het zingen in je amateurkoor is. Of als professional op de planken van een opera of een grote musical.

Je kan deze cursus ook in amsterdam volgen

Extra informatie

Datum

4 en 5 september 2020

UNIVERSAL VOICE.experiences

Join The Club!
logoUVI-transparent

Universal Voice.Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het aanbod van de nieuwste workshops, alles rondom studeren bij Universal Voice, het nemen van zangles bij een UV. Master Teacher, nieuwe artikelen rondom stemtrainingen, kortingen en de laatste nieuwtjes van het Universal Voice Institute.

Ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief