UNIVERSAL VOICE SYSTEM
PRIVE ZANGLES.

 

 

 

 

 

De Universal Voice Guide is de unieke gids die elke zanger of spreker op welk niveau dan ook zal helpen. Alle klanken van klassiek tot grunts die over de wereld worden gebruikt zijn voor het eerst helder en compleet uitgelegd.

Dit alles in Jip en Janneke taal opgeschreven zodat iedereen begrijpt wat je hoort en hoe je dit bereikt. Taal die iedereen begrijpt en die ervoor zorgen dat je ook je vocale doel gaat bereiken. Met meer dan 1500 oefeningen kan iedereen zelf oefenen en zijn stem verbeteren.

Het hele boek is gebaseerd op jarenlange research. Filmopnamen van de stemplooien, computer analyses van zangers, naalden in spieren; dit alles om zeker te weten hoe de stem echt werkt en dit terug vertaalt naar begrijpelijke uitleg van de stem. De auteur Alberto ter Doest heeft zijn enorme schat aan ervaring en wereldwijde erkenning als docent, stemcoach en researcher, gebundeld in de Universal Voice Guide om zo een unieke methode voor gezond stemgebruik in alle stijlen voor zangers en sprekers binnen ieders handbereik te brengen.

De Universal Voice Guide is het boek waarin de beste elementen uit populaire methodieken als EVT, CVT, Speech Level Singing, de Lichtenberg methode en nieuwe inzichten uit wetenschappelijk onderzoek bij elkaar zijn gebracht in een uniek, helder, begrijpelijk en universeel bruikbaar systeem.

The first edition of the Universal Voice Guide is sold out!
It has gone faster than we had dared to dream.
We are extremely grateful to our customers for their trust.
At the moment, the entire team is working hard on the 2nd edition.
This will be available after the summer, in a surprising new look.

Soon it will be possible to pre-order for the 2nd edition.
Keep an eye on our website...

De Universal Voice Guide biedt iedereen die iets met zijn stem wil gaan doen de beste gids om zichzelf te ontwikkelen. Een betere stem is nu in ieders bereik, begrijpelijk en concreet.

Voor de eerste 1000 kopers is er een bijzondere kit samengesteld waarin naast het boek ook een speciale waterfles inclusief een Lax Vox slang worden mee geleverd. In samenwerking met Isla geven we jou daarbij een doosje Isla medic en Isla original.

Bij Isla en Universal Voice zijn we ervan overtuigd dat zorgzaamheid de wereld en jouw stem mooier maken.

Uitvoering: Paperback

Taal: Nederlands

Aantal pagina's: 442

Inclusief de volgende extra's:

  • Meer dan 1500 Audio-oefeningen
  • Bubbelbuis
  • Join the Pipe waterfles
  • 2 pakjes Isla keelpastilles

70.00

Add to cart

Uitverkocht

 

 

 

 

ZINGEN KAN
IEDEREEN.

GEEF ZANGLES KADO