UNIVERSAL VOICE.

Train your Voice workshop Online

UNIVERSAL VOICE.

Train your Voice workshop Online

Aanbieding!

Train your Voice workshop Online.

Nieuwe data volgt
6 uur totaal, 10 – 12 uur (3 sessies)
Door: Alberto ter Doest
Waar: Online via Zoom

100,00 90,00

Uitverkocht

Train your Voice workshop Online

SKU 8018-406-online Categorieën ,

Beschrijving

TRAINING TOOLS VOOR UNIVERSAL VOICE ONLINE

Lekker zingen? Niet moeilijk doen! Door de eenvoud en begrijpelijkheid van het Universal Voice Systeem is iedereen in staat zijn of haar stem sneller beter te leren gebruiken. Concrete heldere aanwijzingen helpen elke cursist zijn stem beter te begrijpen en te verbeteren. Het Universal Voice System gebruikt 4 pijlers, 8 klankkenmerken en 4 stemkarakters. Hiermee leer je elk gewenste klank te maken die jij wilt. Zingen is niet ingewikkeld! Zingen moet voor iedereen mogelijk zijn en dus helpen wij jou aan de perfecte tools om je stem gemakkelijk te trainen zodat zingen nog leuker wordt.

3 ONLINE LESSEN VAN 2 UUR

In verband met de Coronacrisis geven we online zanglessen en workshops. Een aantal workshops, zoals Train Your Voice leent zich uitstekend om online te volgen. Het voordeel is dat we deze workshop in 3 online lessen van 2 uur geven. Je kunt dus elke week oefenen en de les erna vragen stellen en dieper op de materie ingaan. Als je de Universal Voice Guide in bezit hebt, dan kun je gebruik maken van de audio-oefeningen die bij de Guide komen. Daarnaast krijg je bij de online lessen een uur meer les dan in de reguliere workshop.

VOOR WIE?

Deze workshop is bij uitstek geschikt voor zangers van alle niveaus, pedagogen, logopedisten, koren en koordirigenten die reeds in het bezit zijn van de Universal Voice Guide. De Guide gelezen hebben is echter geen absolute vereiste om te kunnen deelnemen.

PERSONAL VOICE PLAN

Bij het Universal Voice Institute komt elke deelnemer met zijn eigen ervaring en zijn eigen doelen; wij brengen die over op jouw eigen personal voice plan zodat je direct ziet wat je kunt ontwikkelen. Dat geldt dus ook voor het trainen van je stem. Samen met jou bekijken/ beluisteren we wat jouw vocale doel is en wat jij wilt trainen.

Voor dat doel geven we jou de tools om ook thuis, met behulp van de Universal Voice Guide, je stem steeds verder te kunnen ontwikkelen.

WAT GA IK LEREN / ONTWIKKELEN?

We werken met het Universal Voice System door de hele dag meerstemmig te zingen. Je krijgt een korte uitleg van het systeem waarbij we elke keer een ander stuk instuderen.

Aan de hand van verschillende houdingen die je leert toepassen hoor je direct het resultaat hiervan op jouw klank. Daarbij ervaar je ook je eigen ademdruk en ademstroom en leer je begrijpen wat je wanneer nodig hebt. Is je ademsteun niet optimaal dan moet je deze workshop doen omdat je hier voor het eerst leert ervaren en begrijpen wat men er mee bedoelt. Je gaat alle klankkenmerken gebruiken die er zijn binnen de 4 stemkarakters waarin we het verschillende repertoire samen gaan zingen. We geven iedereen ook oefeningen uit het boek mee na de korte 1 op 1 coaching die we doen om jouw persoonlijk advies en hulp te bieden. Je krijgt daarop ook je eigen Personal Voice Plan met oefeningen om jouw vocale doel te bereiken. We sluiten af met vragen en antwoorden.

Zingen, zingen, luisteren, voelen en nog meer zingen. We gaan dus niet zozeer in op de stof, maar op de vraag hoe je met ons systeem in de praktijk kunt trainen. En dat kun je maar op 1 manier ervaren: door te doen.

Extra informatie

Datum

uitverkocht

UNIVERSAL VOICE.experiences

Join The Club!
logoUVI-transparent

Universal Voice.Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het aanbod van de nieuwste workshops, alles rondom studeren bij Universal Voice, het nemen van zangles bij een UV. Master Teacher, nieuwe artikelen rondom stemtrainingen, kortingen en de laatste nieuwtjes van het Universal Voice Institute.

Ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief