UNIVERSAL VOICE.

Rockin’Right workshop

UNIVERSAL VOICE.

Rockin’Right workshop

Rockin'Right workshop.

19 april 2021
10 – 16 uur (1 uur pauze)
Door: Alberto ter Doest
Locatie: Amsterdam

100,00

Op voorraad

Rockin'Right workshop

SKU 8015-404 Categorie

Beschrijving

ROCKIN’RIGHT

“Nobody’s wife”, “Outlaw in ’em”; Wil jij, net als Anouk of Waylon zingen met een ruig rauw randje? Of wil jij zelfs leren grunten, growlen en high screams maken zoals in de metal scene? Dat kan! Maar hoe doe je dat op een verantwoorde manier? Universal Voice geeft je de tools. Tijdens de workshop rockin’right leer je op een veilige manier hoe je de meest bekende effecten zelf kunt maken en hoe je ze zelf steeds verder kunt ontwikkelen en versterken.

VOOR WIE

ROCKIN’ RIGHT is gericht op zangers van alle niveaus, pedagogen, logopedisten en koordirigenten. Kennis van techniek is niet vereist om aan deze dag te kunnen deelnemen.

PERSONAL VOICE PLAN

Bij het Universal Voice Institute komt elke deelnemer met zijn eigen ervaring en zijn eigen doelen wij brengen die over op jouw eigen personal voice plan zodat je direct ziet wat je kunt ontwikkelen. Dus rock jij er al flink op los? Of growl jij nog een beetje voorzichtig en alleen in de auto als niemand je hoort? Universal Voice leert je how to ROCK RIGHT; rockeffecten vanaf de basis. En voor de meer ervaren zangers: how to ROCK ON! Perfectioneren en nog sterker je effecten kunnen inzetten.

WAT GA IK LEREN EN ONTWIKKELEN?

Na een korte uitleg over het Universal Voice System ga je direct aan de slag met alle klankkenmerken uit het systeem maar met name onregelmatigheid, het laten ruisen, kraken, scheuren met je stem. We laten je alle mogelijke effecten maken en bouwen systematisch op hoe je die het beste leert maken en op een gezonde manier. Alle effecten laten we je ook zien met de beste stemband video films gemaakt van de beste hardrock grunters en screamers. We leren je ervaren waar in je keel de effecten gemaakt worden en met simpele oefeningen trainen we deze effecten. Centraal in onze workshops staat altijd: zelf doen! Per effect ervaar je: wat is de juiste houding en de juiste ademstroom en ademdruk. Voel wat de beste steminstelling is en natuurlijk ook: welke klank kleurt het effect? Je gaat naar huis met oefeningen waarmee je zelf verder kunt trainen. Role up your sleeves and get rockin’.

AANMELDEN

Deze workshop staat garant voor een geweldige leerzame dag waarin je geluiden leert maken die je nog niet kende of durfde maken. En het is een super leuke dag waarin heel veel gelachen wordt wanneer iemand onverwachte mogelijkheden laat horen.

 

Extra informatie

Datum

1 februari 2021

UNIVERSAL VOICE.experiences

Join The Club!
logoUVI-transparent

Universal Voice.Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het aanbod van de nieuwste workshops, alles rondom studeren bij Universal Voice, het nemen van zangles bij een UV. Master Teacher, nieuwe artikelen rondom stemtrainingen, kortingen en de laatste nieuwtjes van het Universal Voice Institute.

Ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief