UNIVERSAL VOICE SYSTEM
PRIVE ZANGLES.

 

 

 

 

 

OPLEIDING JAAR 1 - UNIVERSAL VOICE SINGER

In 2 weekenden en 20 losse lesdagen word je gegarandeerd een betere zanger / spreker. Met de Universal Voice Guide leren we je complete beheersing te krijgen over de 4 universele stemkarakters en 8 klankkenmerken. Na succesvolle afronding van het examen mag je jezelf officieel Universal Voice Singer noemen.

Tijdens jaar 1 van de opleiding ontwikkel je zodoende een stevige basis van alle elementen waarmee je kunt zingen, spreken, werken, optreden. Daarbij leer je de 4 stemkarakters en 8 klankkenmerken van het Universal Voice System kennen.

JE WORDT GEGARANDEERD EEN BETERE ZANGER!

In de opleiding tot Universal Voice Singer sta jij dus als zanger centraal. Zo leren we je zingen volgens een unieke en heldere methode. Waarbij gezond en optimaal stemgebruik voor zingen en spreken het uitgangspunt is. Het opleidingstraject richt zich op alle mogelijke stijlen en is speciaal ontwikkeld voor zangers, acteurs, zangpedagogen en koordirigenten.

We gaan in dit jaar intensief werken aan het trainen van jouw (zang)stem met het Universal Voice System. Het simpele, heldere en praktische UV-systeem is de basis om jouw stem te ontwikkelen en goed te leren beheersen in de 4 universele stemkarakters: Speech, Whisper, Belting en Classical / Legit. Met de 8 klankkenmerken leer je aan de hand van de vier pijlers Houding, Adem, Stem en Klankkleur, de 4 stemkarakters snel, goed en gezond beheersen.

Verder komen aan bod:
  • Wat de ideale ademstroom/ ademdruk is.
  • In welke houding je het beste zingt
  • Welk karakter je gebruikt in welke stijl en hoe je dit optimaal kunt laten klinken.
  • Welke effecten er allemaal zijn.
  • Wat gezond stemgebruik is en hoe jij je stem gezond houdt.
  • Hoe je je mindset leert verbeteren om vrijer op een podium te staan.

Het lesprogramma van de opleiding tot Universal Voice Singer bestrijkt een heel schooljaar. Dit geeft deelnemers daarna de mogelijkheid om door te stromen naar jaar 2 - de opleiding tot Universal Voice Singer/Master.

WORDT OFFICIEEL UNIVERSAL VOICE SINGER

Het jaar sluit af met een klein optreden voor je klasgenoten en je docenten waarin jij laat horen wat je vocaal allemaal hebt bereikt. Na afronding van het examen mag je jezelf officieel Universal Voice Singer noemen. Je beheerst namelijk niet alleen het Universal Voice System maar je kunt dit ook in diverse stijlen uitvoeren binnen een bepaalde omvang. Kortom:  je bent technisch een betere zanger én een betere spreker geworden. Zo heb je dus jouw mogelijkheden vergroot waardoor je de muzikale keuzes kunt maken die jij wilt.

Terug naar opleiding

Universal Voice zangles guide book

Prijs: €3900

Eenmalig €3.900
of in 5 termijnen €780 per 2 maanden

Belangrijke aanmeldgegevens

Methode: Er wordt gewerkt volgens het Universal Voice System en met het boek de Universal Voice Guide.

Voorwaarde: geen specifieke voorwaarden.

Cursusduur: Universal Voice Singer 1 jaar (sept tot juni) 2 weekenden en 20 losse weekenddagen

Locatie: Q Factory, Amsterdam

Startdatum:  zaterdag 14 september 2019 (tot zondag 28 juni 2020)

Extra info: cursusgeld is 1 jaar geldig en behelst lessen, examens - 1 herkansing per examen.

Vanaf: 740.00 every 2 months for 10 months

Add to cart

Clear

 

 

 

 

ZINGEN KAN
IEDEREEN.

GEEF ZANGLES KADO