UNIVERSAL VOICE.

Lax Vox workshop

UNIVERSAL VOICE.

Lax Vox workshop

Lax Vox workshop.

volgt z.s.m
10 – 16 uur (1 uur pauze)
Door: Alberto ter Doest
Locatie: Amsterdam

100,00

Uitverkocht

Lax Vox workshop

SKU 8016-403 Categorie

Beschrijving

LAX VOX WORKSHOP

Heb je altijd al willen weten hoe je de Lax Vox optimaal kunt inzetten om het maximale uit jouw stem te halen? Wat zijn de voordelen van het bubbelen?
Deze unieke Lax Vox workshop wordt geleid door Alberto ter Doest. Alberto is de autoriteit op het gebied van de Lax Vox. Mede door wetenschappelijk onderzoek worden de laatste inzichten gebruikt om de Lax Vox nog effectiever toe te passen.

VOOR WIE?

LAX VOX is er voor zangers van alle niveaus, pedagogen, logopedisten, koren en koordirigenten. Ook voor (openbare) sprekers is deze workshop een aanrader. Kennis van techniek is niet vereist om aan deze dag te kunnen deelnemen.

PERSONAL VOICE PLAN

Bij het Universal Voice Institute komt elke deelnemer met zijn eigen ervaring en zijn eigen doelen; wij brengen die over op jouw eigen personal voice plan zodat je direct ziet wat je kunt ontwikkelen. We bekijken met jou wat voor jou de beste manier is om Lax Vox te gebruiken. Of hoe je de Lax Vox voor je leerlingen, studenten of patiënten kunt inzetten. Heb je ervaring? Dan leren we je de nieuwste toepassingen. En is Lax Vox voor jou helemaal nieuw? Dan begin je lekker bubbelend bij de basis.

WAT GA IK LEREN EN ONTWIKKELEN?

In deze workshop ga je ervaren wat de juiste frequentie is van het “bubbelen” en welke ideale diepte bij jou hoort. Je leert welke oefeningen het beste zijn voor het herstel van jouw stem of die van je leerlingen of patiënten. Vanuit het oefenen met Lax Vox wordt je uitgelegd welke klinker het beste geschikt is voor welk stemkarakter. Je leert eerst het ideale spreekkarakter trainen en verbeteren. We laten je aan de hand van spectaculaire high speed video’s zien wat er gebeurt bij je stemplooien tijdens het Lax Voxen. Zo begrijp je beter welk effect het heeft op de werking van de stemplooien.

ZANGERS EN LOGOPEDISTEN

Voor logopedisten gaan we in op verschillende stemproblemen en de verschillende mogelijkheden om Lax Vox te gebruiken. Voor zangers gaan we in op de mogelijkheden die te gebruiken zijn in de verschillende karakters waarin gezongen wordt. Zo leer je de Lax Vox inzetten voor hoger en lager zingen, maar ook voor een vrije klank en vibrato en voor klankkleur. Je leert inzing oefeningen en cooling down oefeningen. Met regelmatig Lax Vox zingen zul je gegarandeerd veel makkelijker en beter gaan zingen.

Kom bubbelen want iedereen heeft baat bij lax vox!

Extra informatie

Datum

21 september 2020

UNIVERSAL VOICE.experiences

Join The Club!
logoUVI-transparent

Universal Voice.Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het aanbod van de nieuwste workshops, alles rondom studeren bij Universal Voice, het nemen van zangles bij een UV. Master Teacher, nieuwe artikelen rondom stemtrainingen, kortingen en de laatste nieuwtjes van het Universal Voice Institute.

Ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief