UNIVERSAL VOICE.

J3 Universal Voice. Master Teacher (50%)

UNIVERSAL VOICE.

J3 Universal Voice. Master Teacher (50%)

J3 Universal Voice. Master Teacher (50%)

Prijs: €1800
Eenmalig €1.800 of 5 betalingen van €360 (per twee maanden)

Belangrijke aanmeldgegevens

Dit tarief is alleen te gebruiken na afspraak voor zittende studenten.

Methode: Er wordt gewerkt volgens het Universal Voice System en met het boek de Universal Voice Guide.
Cursusduur: Universal Voice Teacher: 1 jaar (sept. tot juni) 2 weekenden en 20 losse weekenddagen
Locatie:
J3 – donderdaggroep Polanentheater, Amsterdam
J3 – weekendgroep Studio Alberto ter Doest, Amsterdam
Startdatum: september 2020
Extra info: cursusgeld is 1 jaar geldig en behelst lessen, examens – 1 herkansing per examen.

€1800 (of in 5 termijnen)

Wissen

Deel
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

Beschrijving

OPLEIDING JAAR 3
UNIVERSAL VOICE. MASTER TEACHER/
PERFORMER

Jaar 3 van de opleiding is echt een verdiepingsjaar voor de educatieve professional. Tijdens dit jaar leer je het UVS tot in de puntjes toepassen als docent. Dat jij het UVS beheerst blijkt al uit jouw slagen voor jaar 1 en 2, maar nu leer je de vaardigheden om stemkarakters, klankkenmerken én effecten stapsgewijs aan te leren aan anderen.

In dit jaar staat naast jóuw doel, ook het doel van het Universal Voice Institute centraal: het opleiden van de beste zangdocenten in Europa. Durf jij die uitdaging aan?

WAT GA JE LEREN?

Je leert hoe je een zangles of therapiesessie opbouwt en hoe je samen heldere doelen opstelt en daarvoor een opbouwende aanpak weet te bedenken. Je leert didactische vaardigheden om zo bij iedere muzikale stijl de snelste, prettigste en effectiefste oefeningen te bedenken die je leerling of student direct beter laat zingen.

VERDER OP HET PROGRAMMA:

  • Analyse van wat de stem doet en welk(e) element(en) je moet trainen om direct een beter resultaat te krijgen voor jouw leerling/ student/ cliënt.
  • Anatomie en Akoestiek in relatie leren analyseren en toepassen
  • Je leert wat de beste en snelste opbouw is in het werken met leerlingen en patienten.
  • Je leert scannen wat er in het systeem van je leerling/ student/ cliënt gebeurt.
  • Werken aan 1 op 1 lesgeven, kleine groepen en grote koren, ensembles
  • Assisteren en lesgeven in workshops met verschillende thema’s.
  • Analyseren van alle bestaande methodieken in relatie tot UVS.

Na dit jaar kun je vocale problemen omzetten in vocale mogelijkheden!

DE FOCUS OP LEREN ANALYSEREN EN COACHEN

Het lesprogramma bestaat uit 2 weekenden en 20 werkdagen waarin we vanuit de theorie gelijk praktisch zullen werken. Onderdeel van jaar 3 is proeflessen geven en assisteren bij workshops en cursussen. In groepslessen en buddy-lessen leer je alle informatie en kennis op elkaar oefenen en ontwikkelen. Ook leer je werken met groepen, hoe je een gerichte warming up geeft in verschillende stijlen en hoe je als vocal coach de koor- ensemble klank kunt verbeteren.

EEN VEELZIJDIGE DOCENT WORDEN

Het 3e jaar sluit je af een met luistertoets, een anatomie-examen en een UVS kennis examen. Je schrijft tevens een paper over een andere methodiek in relatie tot UVS. Daarnaast is er een praktijk examen waarin we toetsen hoe je lesgeeft aan anderen. Wanneer je deze onderdelen succesvol afsluit mag je jezelf gecertificeerd Universal Voice Teacher noemen en mag je officieel lesgeven in het UVS.

WORD OFFICIEEL UNIVERSAL VOICE. TEACHER!

Een goede zanger / spreker is niet automatisch ook een goede docent. Wij als Universal Voice staan garant voor het afleveren van de beste zangdocenten/ stemcoaches / stempedagogen. Na een intensieve opleiding van 1 jaar bestaande uit 8 weekenden word je na succesvolle afronding van het examen gecertificeerd tot Universal Voice Teacher.

Hierna kun je nog doorgroeien om introductieworkshops en themadagen te leiden. Hiervoor is er een speciaal stage traject waarin je leert hoe je met groepen werkt en hoe je alle vocale facetten en mogelijkheden leert herkennen verbeteren en beantwoorden. Waarna je zelf workshops en cursussen mag organiseren en leiden. Dit in samenwerking met het Universal Voice Institute.

UNIVERSAL VOICE. PERFORMER

Nadat je in jaar 2 je eigen stem hebt leren ontwikkelen tot het allerhoogste niveau, gaan we naast je stem nóg verder ontwikkelen, dit nu ook verder uitbreiden naar het performen. In dit jaar gaat er veel aandacht naar muzikaliteit, interpretatie, microfoontechniek,….
Wat kan ik allemaal doen met mijn stem, gebruikmakend van het Universal Voice System, waardoor een lied heel anders kan geïnterpreteerd worden? Hoe kan ik mensen gaan ontroeren en van mijn muziek en stem laten genieten?
We gaan aan de slag met muzikanten om te leren ‘samenwerken’ naast en op het podium. We blijven echter ook stemtechnisch alles verder perfectioneren. Kortom, je wordt een betere performer on stage!

Terug naar opleiding

Extra informatie

Collegeld:

1 termijn van €3,900, 5 termijnen van €780, 2e interne studie €2400, 2e interne studie in 5 termijnen

UNIVERSAL VOICE.experiences

Join The Club!
logoUVI-transparent

Universal Voice.Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het aanbod van de nieuwste workshops, alles rondom studeren bij Universal Voice, het nemen van zangles bij een UV. Master Teacher, nieuwe artikelen rondom stemtrainingen, kortingen en de laatste nieuwtjes van het Universal Voice Institute.

Ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief