Selecteer een pagina

 

UNIVERSAL VOICE SYSTEM
PRIVE ZANGLES.

 

 

 

 

 

Lax Vox

Lax Vox jij nog niet? Dan is het de hoogste tijd om een workshop Lax Vox te doen. En bij Universal Voice ben je aan het enige adres om het correct te leren. Bij een Lax Vox workshop laten we je ervaren wat alle voordelen zijn van het bubbelen. Hoe je simpel en snel je stem kan laten herstellen. Zodat je niet meer schor wordt van veel zingen of praten. Lax Vox: voor iedereen die zijn/ haar stem steeds weer verder wil ontwikkelen.

VOOR WIE?

LAX VOX is er voor zangers van alle niveaus, pedagogen, logopedisten, koren en koordirigenten. Ook voor (openbare) sprekers is deze workshop een aanrader. Kennis van techniek is niet vereist om aan deze dag te kunnen deelnemen.

PERSONAL VOICE PLAN

Bij het Universal Voice Institute komt elke deelnemer met zijn eigen ervaring en zijn eigen doelen; wij brengen die over op jouw eigen personal voice plan zodat je direct ziet wat je kunt ontwikkelen. We bekijken met jou wat voor jou de beste manier is om Lax Vox te gebruiken. Of hoe je de Lax Vox voor je leerlingen, studenten of patiënten kunt inzetten.

Heb je ervaring? Dan leren we je de nieuwste toepassingen. En is Lax Vox voor jou helemaal nieuw? Dan begin je lekker bubbelend bij de basis.

WAT GA IK LEREN EN ONTWIKKELEN?

In deze workshop ga je ervaren wat de juiste frequentie is van het “bubbelen” en welke ideale diepte bij jou hoort. Je leert welke oefeningen het beste zijn voor het herstel van jouw stem of die van je leerlingen of patiënten. Vanuit het oefenen met Lax Vox wordt je uitgelegd welke klinker het beste geschikt is voor welk stemkarakter. Je leert eerst het ideale spreekkarakter trainen en verbeteren.

We laten je aan de hand van spectaculaire high speed video’s zien wat er gebeurt bij je stemplooien tijdens het Lax Voxen. Zo begrijp je beter welk effect het heeft op de werking van de stemplooien.

Zangers en logopedisten

Voor logopedisten gaan we in op verschillende stemproblemen en de verschillende mogelijkheden om Lax Vox te gebruiken.

Voor zangers gaan we in op de mogelijkheden die te gebruiken zijn in de verschillende karakters waarin gezongen wordt. Zo leer je de Lax Vox inzetten voor hoger en lager zingen, maar ook voor een vrije klank en vibrato en voor klankkleur. Je leert inzing oefeningen en cooling down oefeningen.

Met regelmatig Lax Vox zingen zul je gegarandeerd veel makkelijker en beter gaan zingen.

Kom bubbelen want iedereen heeft baat bij lax vox!

Terug naar de pagina zanglessen en workshops

Universal Voice zangles lax vox

Doel: Leer in 1 dag hoe jij met lax vox je stem kunt trainen en verbeteren, maar ook hoe je je stem kunt herstellen met lax vox. Lax Vox is erop gericht op jouw stem veel makkelijker te maken.

Voor: LAX VOX is er voor zangers van alle niveaus, pedagogen, logopedisten, koren, koordirigenten en (openbare) sprekers.

Cursusduur: 1 dag

75.00

Add to cart

 

 

 

 

ZINGEN KAN
IEDEREEN.

GEEF ZANGLES KADO