UNIVERSAL VOICE.

Belting workshop Online

UNIVERSAL VOICE.

Belting workshop Online

Aanbieding!

Belting workshop Online.

7, 14 en 21 december 2020
6 uur totaal, 10 – 12 uur (3 sessies)
Door: Alberto ter Doest
Waar: Online via Zoom

100,00 90,00

Uitverkocht

Belting workshop Online

SKU 8013-400-online Categorieën ,

Beschrijving

BELTING WORKSHOP ONLINE

Belten komt voor in pop, rock, soul, jazz en musical repertoire. Om in die genres lekker te kunnen zingen wil jij dus ook lekker kunnen belten! Hoe klinkt nou een echt goede belt? Die vraag gaan we voor jou zeker beantwoorden en dan aan de slag: tijdens deze workshopdag leer je veel makkelijker in de hoogte belten en hoe je het belten in de hoogte kunt trainen zodat je steeds sterker (luider) kunt worden.

3 ONLINE LESSEN VAN 2 UUR

In verband met de Coronacrisis geven we online zanglessen en workshops. Een aantal workshops, zoals belting leent zich uitstekend om online te volgen. Het voordeel is dat we deze workshop in 3 online lessen van 2 uur geven. Je kunt dus elke week oefenen en de les erna vragen stellen en dieper op de materie ingaan. Als je de Universal Voice Guide in bezit hebt, dan kun je gebruik maken van de belting audio-oefeningen die bij de Guide komen. Daarnaast krijg je bij de online lessen een uur meer les dan in de reguliere workshop.

VOOR WIE?

BELT TO THE MAX is gericht op zangers van alle niveaus, pedagogen, logopedisten en koordirigenten. Kennis van techniek is niet vereist om aan deze dag te kunnen deelnemen.

PERSONAL VOICE PLAN

Bij het Universal Voice Institute komt elke deelnemer met zijn eigen ervaring en zijn eigen doelen; wij brengen die over op jouw eigen personal voice plan zodat je direct ziet wat je kunt ontwikkelen. Dus ben jij al bekend met belten? Of is het voor jou nieuw? Universal Voice Institute leert je op een veilige manier het belten onder de knie te krijgen óf te perfectioneren als je er al ervaring mee hebt.

WAT GA IK LEREN/ ONTWIKKELEN?

Aan de hand van de beste Belting voorbeelden maak je kennis maken met Belting. Met het Universal Voice System leer je dat belten zingen is met een roepend karakter en dat dit de enige beperkende factor is. Je leert de juiste houding, de juiste ademstroom en ademdruk, de juiste steminstelling en klankkleur en dat op spelende wijze met geweldige oefeningen. Ook al ben je nauwelijks bekend hiermee, in ‘no time’ ben je waanzinnig aan het belten. Je ervaart dat je veel meer kan en hoe simpel je dit kunt ontwikkelen. Je leert herkennen hoe je dit veilig kan doen met de juiste hoeveelheid luidheid en scherpte, ‘twang’ in je stem. We leggen je kort uit wat de anatomie is die nodig is voor Belting maar het accent bij Universal Voice ligt op DOEN. Jij zingt, jij hoort, jij voelt, jij belt to your max!

SCHRIJF JE IN!

Haal het maximale uit je stem en leer de vrijheid die Belten je geeft tijdens zingen. Gooi al je passie en liefde in de strijd en vind jouw perfecte Beltklank en zing zoals nog nooit te voren. Schrijf je nu in voor de workshop op.

Extra informatie

Datum

7, 14 en 21 december 2020

UNIVERSAL VOICE.experiences

Join The Club!
logoUVI-transparent

Universal Voice.Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het aanbod van de nieuwste workshops, alles rondom studeren bij Universal Voice, het nemen van zangles bij een UV. Master Teacher, nieuwe artikelen rondom stemtrainingen, kortingen en de laatste nieuwtjes van het Universal Voice Institute.

Ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief