Selecteer een pagina

 

UNIVERSAL VOICE SYSTEM
PRIVE ZANGLES.

 

 

 

 

 

10 Zangles (1 uur elk)

Een serie van meerdere zanglessen om gericht naar jouw vocale doel te streven. Aan de hand van je Personal Voice Plan werk je wekelijks of twee wekelijks aan je doel dat je samen afspreekt. Onze Master Teachers helpen je supersnel om jouw doel te bereiken met heldere taal, efficiënte oefeningen en aandacht voor wat jij nodig hebt. De unieke manier waarop onze Master Teachers kunnen werken staat garant voor een snelle en gezonde ontwikkeling van jouw stem. Je zingt lekkerder, begrijpt wat je kunt verbeteren en krijgt meer plezier in het zingen. Boek nu een serie van 10 lessen bij de Docent van jouw keuze.

Zangles door Alberto ter Doest met ervaren UVS-stemcoaches

Alberto ter Doest en de gecertificeerde UVS-stemcoaches Daan Smits en Syd Horster zullen je als één team helpen om beter te leren zingen. Zo zullen ze tijdens jouw zanglessen samen jouw vooruitgang monitoren en optimaliseren. Met het Universal Voice System kunnen wij snel en effectief jouw talent laten groeien en verder ontwikkelen.

Beter leren zingen? Dan is deze zangles zeker iets voor jou!

Ben jij zanger, koordirigent, (stem)acteur, leraar en wil je jouw stemgebruik verbeteren en beter leren zingen? Dan is zangles vanuit het Universal Voice System een aanrader. Heldere taal, duidelijke doelen, oefeningen die jouw stem opbouwen en die ook leuk zijn om te doen. Zingen in de stijl die jij wilt en waarin je gelijk beter zult klinken.

Zangles met je eigen Personal Voice Plan

Het Universal Voice Institute stelt jouw eigen persoonlijke doel centraal. Moet je ergens een solo zingen, heb je een auditie of een optreden, sta je in een productie of wil je gewoon beter zingen in het koor waarin je zingt? Ons doel is het bereiken van jouw persoonlijke doel. Samen met jou stellen we daarom een zogenoemd Personal Voice Plan op. Zo krijg je heel helder in beeld wat je wilt bereiken en met welke oefeningen je dit ook zal lukken.

Jouw instrument ontwikkelen

Vanuit de 4 pijlers houding, adem, stemplooien en klankkleur leer je je instrument beter ervaren en ontdekken wat je kunt optimaliseren. Dit leer je gelijk trainen en inzetten om beter te zingen. Simpeler dan dit kunnen we het niet maken, leuker kunnen wij het gegarandeerd wél maken.

In jouw stijl met de juiste tools

Alberto ter Doest en het team van gecertificeerde UVS-stemcoaches werken vanuit elke stijl: pop, rock, musical, klassiek, renaissance, opera, R&B, Rap en ga zo maar door. Wij hebben een ruime ervaring in het toepassen van de juiste techniek voor de juiste stijl. Wij sluiten ons aan bij de stijl van jouw keuze en geven je de tools om daarin beter te worden. Op die manier zal je ongetwijfeld alleen maar plezier beleven aan je eigen stem en de muziek waar je van houdt.

Zangles frequentie o.b.v. jouw doel

Wil je wekelijk sof tweewekelijks zangles om een gedegen basis te leggen? Of ben je prof en wil je slechts 1 of 2 keer hulp bij het perfectioneren van je techniek of repertoire? Of wil je coaching voor jezelf, je productie of je koor? Wat je doel ook is de docenten van het Universal Voice Institute staan in Amsterdam klaar om jouw doel te bereiken. Een zangles in Amsterdam kan je daarom eenmalig afnemen per uur of middels een rittenkaart. Vervolgens maken we samen een afspraak om de lessen in te plannen zodat deze perfect aansluit op jouw (werk)agenda.

Aan de slag met jouw stem

Het Universal Voice Institute heeft ontzettend veel zin om samen met jou aan de slag te gaan. Wij helpen je gezond(er), simpeler en beter te zingen. Wanneer je ons middels het aanmeldformulier laat weten wat je wilt bereiken en in hoeveel uur dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken.

Privé zangles met UVS in een notendop

Doel: beter en makkelijker leren zingen in elke stijl

Frequentie: eenmalig of periodiek --> jij bepaalt!

Docenten: Alberto ter Doest, Daan Smits en Syd Horster

Data: op afspraak

Locatie: Amsterdam

Duur: 60 minuten per sessie

Prijs: €675,- incl. btw per 10 sessie

675.00

Add to cart

 

 

 

 

ZINGEN KAN
IEDEREEN.

GEEF ZANGLES KADO