UNIVERSAL VOICE.

Studiegids 2020/2021 verkrijgbaar

UNIVERSAL VOICE.

Studiegids 2020/2021 verkrijgbaar

De Nieuwstestudiegids 2020/2021

VRAAG DE GRATIS STUDIEGIDS AAN

De nieuwe studiegids, met uitgebreide informatie over onze opleidingen die in september 2020 gaan starten, kan je nu eenvoudig bestellen.

INSIDE UNIVERSAL VOICE

Maak Kennismet Joia Hallo, ik ben Joia en ik neem je mee op reis Inside Universal Voice door de nieuwe zangtechnische tempel van het Universal Voice System. Ik ben zangeres, performer en songwriter en studeerde (vroegah) popvocals aan de Codarts Popacademy. Inmiddels sta ik zo’n vier jaar op het podium en ondanks ontelbare zanglessen van verschillende docenten, blijft mijn stem een groot wonder. Soms kan je alles, soms kan je niks. Met heel veel zin en een klein beetje huiver begin ik dit jaar aan een avontuur dat Universal Voice System – de opleiding heet. Ik neem jullie mee in mijn learningcurve. Hier mijn eerste kennismaking …

GO INSIDE →
Schrijf je in voor de laatste plaatsen op locatie Rotterdam!
Amsterdam jaar 1 is volgeboekt.

UNIVERSAL VOICE.experiences

Join The Club!
logoUVI-transparent

Universal Voice.Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het aanbod van de nieuwste workshops, alles rondom studeren bij Universal Voice, het nemen van zangles bij een UV. Master Teacher, nieuwe artikelen rondom stemtrainingen, kortingen en de laatste nieuwtjes van het Universal Voice Institute.

Ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief