UNIVERSAL VOICE.

Dirk van den Brand

UNIVERSAL VOICE.

Dirk van den Brand

Zanger, Zangdocent

Al sinds jonge leeftijd is zingen een grote passie van Dirk van den Brand. Vanaf zijn 15e begon hij met het volgen van zanglessen bij Liesbeth Schins in zijn geboorteplaats, Uden. Inmiddels is hij woonachtig in Rotterdam en treed hij op als zanger, acteur en geeft hij zanglessen. “Muziek geeft me de kans om verhalen over te brengen en mensen te raken. Dat ik van mijn passie m’n beroep heb kunnen maken vind ik fantastisch.”

Opleiding

Na het afronden van zijn opleiding bij businessschool IVA-Driebergen startte Dirk in 2013 bij Codarts Rotterdam aan de opleiding Muziektheater. Vele ervaringen rijker besloot hij na twee jaar de opleiding niet af te ronden, maar op zijn eigen manier verder te gaan met Muziek en Theater. Zo raakte hij bekend met het Universal Voice Instituut en volgde daar de opleidingen tot Universal Voice Master en Universal Voice Teacher.

Zanger, Zangdocent en Acteur

Dirk treedt op als solist bij Big Bands en orkesten en is hij één van de zangers van The Dutch Tenors. Daarnaast speelt hij sinds januari 2018 in de musical Soldaat van Oranje. Als zangdocent heeft hij in 2017 een jaar lesgegeven bij muziekvereniging Crescendo Sliedrecht. Vanaf 2019 geeft hij privéles bij Zangschool Rotterdam.

Join The Club!
logoUVI-transparent

Universal Voice.Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het aanbod van de nieuwste workshops, alles rondom studeren bij Universal Voice, het nemen van zangles bij een UV. Master Teacher, nieuwe artikelen rondom stemtrainingen, kortingen en de laatste nieuwtjes van het Universal Voice Institute.

Ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief