UNIVERSAL VOICE.

Daan Smits                 

UNIVERSAL VOICE.

Daan Smits                 

Partner Universal Voice Institute, Zanger, Zangdocent, Vocal Coach

Daan Smits is een veelzijdige tenor met een grote passie voor het pop- en musicalgenre. Naast het zingen ligt zijn hart ook echt bij het lesgeven. Zo coacht hij vele bekende zangers bij het Universal Voice Institute.

Opleiding

In 2012 is Daan afgestudeerd aan de Muziektheateracademie van het Codarts Conservatorium te Rotterdam. Meteen na zijn afstuderen mocht hij hier ook beginnen met doceren aan diezelfde opleiding als zangdocent. Andere plekken waar Daan les heeft gegeven naast Codarts zijn Lucia Marthas Institute for Performing Arts en de Frank Sanders Akademie in Amsterdam.

Musicals

Als zanger/acteur was en is Daan al jaren te zien in diverse theaterproducties. Zo maakte hij deel uit van de cast van de zeer bekende musical Soldaat van Oranje, Onder de groene hemel van Bos Theaterproducties, Nijntje (als Vader Pluis). Afgelopen theaterseizoen speelde hij de rol van leraar Tino van Dijk in Spijt, naar het welbekende boek van Carry Slee.

Vocal Coach

Naast het spelen in musicals is Daan ook vaak actief als vocal coach. Als muzikaal leider en vocal coach was hij verbonden aan diverse producties. Zo deed Daan bijvoorbeeld de vocal coaching bij de succesvolle voorstelling Chez Brood, de tv-serie Petticoat en was hij muzikaal leider bij verschillende amateurproducties.

Neem een zangles van Daan

of koop de Guide 2.0 met introductielessen van hem.

Join The Club!
logoUVI-transparent

Universal Voice.Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het aanbod van de nieuwste workshops, alles rondom studeren bij Universal Voice, het nemen van zangles bij een UV. Master Teacher, nieuwe artikelen rondom stemtrainingen, kortingen en de laatste nieuwtjes van het Universal Voice Institute.

Ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief