UNIVERSAL VOICE.

Workshop

UNIVERSAL VOICE.

Workshop

UNIVERSAL VOICE.workshops & Cursussen

Universal Voice geeft gerichte workshops en cursussen om meer uit jouw stem te halen. Over het algemeen zijn de groepen niet groter dan 12 personen. Wanneer de groep bij uitzondering groter is, dan zijn er ook meerder teachers aanwezig om je optimaal te begeleiden. Als basis wordt in alle workshops en cursussen het Universal Voice System toegepast en je zult merken hoe eenvoudig je hiermee makkelijker gaat zingen. Het systeem staat bekend om de eenvoud en heldere aanpak. Afhankelijk van de grootte van de groep wordt de locatie gekozen. Heb je vragen over workshops of cursussen, neem dan contact op. Haal meer uit je stem!.

COVID-19.fysieke workshops starten weer

Tijdens de Coronacrisis hebben we online workshops georganiseerd en dat is goed bevallen. Zo kan je, als je verder weg woont, toch het maximale uit je stem halen. Een bijkomend voordeel is dat de lessen in 3 keer 2 uur zijn opgedeeld, waardoor je elke week de verdieping op kunt zoeken. We houden de online workshops er dus in. Omdat we weer bij elkaar mogen komen, organiseren we ook weer workshops op locatie. We zorgen ervoor dat de 1,5 meter gewaarborgd is en zorgen daarnaast voor goed geventileerde ruimtes waarin we de workshops verzorgen. Hieronder vind je de workshops.

schrijfin

UNIVERSAL VOICE.experiences

Merchandise.

Zangles.

Opleiding.

Merchandise.

Zangles.

Opleiding.

No products were found matching your selection.

Join The Club!
logoUVI-transparent

Universal Voice.Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het aanbod van de nieuwste workshops, alles rondom studeren bij Universal Voice, het nemen van zangles bij een UV. Master Teacher, nieuwe artikelen rondom stemtrainingen, kortingen en de laatste nieuwtjes van het Universal Voice Institute.

Ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief