UNIVERSAL VOICE

WORKSHOPS.

 

 

 

 

 

Workshops & cursussen

Universal Voice geeft gerichte workshops en cursussen om meer uit jouw stem te halen. Over het algemeen zijn de groepen niet groter dan 12 personen. Wanneer de groep bij uitzondering groter is, dan zijn er ook meerder teachers aanwezig om je optimaal te begeleiden. Als basis wordt in alle workshops en cursussen het Universal Voice System toegepast en je zult merken hoe eenvoudig je hiermee makkelijker gaat zingen. Het systeem staat bekend om de eenvoud en heldere aanpak. Afhankelijk van de grootte van de groep wordt de locatie gekozen. Heb je vragen over workshops of cursussen, neem dan contact op. Haal meer uit je stem!.

Corona virus en planning workshops

In verband met de uitbraak van het Corona-virus zijn alle workshops en cursussen tot 1 juni uitgesteld. We volgen de richtlijnen van het RIVM en na 26 mei nemen we beslissingen over de workshops die later worden georganiseerd. Wil je ondertussen zangles, dan geven wij deze online. Kijk op de pagina zangles en maak een afspraak.

Wij bieden nu ook online Workshops aan, zodat je nu ook veilig van thuis kunt werken aan je stem. Ten opzichte van de fysieke workshops, krijg je behalve een scherp tarief, meer persoonlijke aandacht (kleinere groepen en 2 uur meer contacttijd) en tijd voor huiswerk opdrachten om aan je persoonlijke plan te werken.

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}