Zangeres, Zangdocent

Astrid heeft haar zangpraktijk in Utrecht Lunetten. Ze geeft met veel passie en plezier individuele zanglessen en zangworkshops aan volwassenen en kinderen. Ook verzorgt ze zang- en bandworkshops aan bedrijven. Daarnaast staat ze zelf ook nog regelmatig op het podium.

‘Passie en zingen gaan wat mij betreft hand in hand. Wat ik het mooiste vind bij de lessen die ik geef, is de openheid die ontstaat. Zingen is heel puur en het legt je ziel bloot. Doel van mijn coaching is het verleggen van jouw grenzen waardoor je bewuster leert zingen. Ik geef je in dit proces vertrouwen en de benodigde techniek om heerlijk vrij te zingen!’

Opleiding

In 2019 studeerde Astrid na 3 jaar af aan het Universal Voice Institute als Universal Voice Teacher. Daarnaast heeft Astrid ruim 20 jaar ervaring als zangeres.

Contact

Ik kan je op een eenvoudige manier helpen om je stem bewuster te gebruiken bij het spreken of zingen. Interesse?

www.astridvanassen.nl

Join The Club!
logoUVI-transparent

Universal Voice.Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het aanbod van de nieuwste workshops, alles rondom studeren bij Universal Voice, het nemen van zangles bij een UV. Master Teacher, nieuwe artikelen rondom stemtrainingen, kortingen en de laatste nieuwtjes van het Universal Voice Institute.

Ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief