UNIVERSAL VOICE.

Annelieke Bouwers

UNIVERSAL VOICE.

Annelieke Bouwers

Zangeres, Actrice, Zangdocent

Annelieke is werkzaam als zangeres en actrice en heeft haar eigen zangpraktijk in Amstelveen. Haar specialiteit is het zingen van zowel klassiek als pop/ musical zang, en zet dit regelmatig in tijdens concerten/ evenementen.

Acteren en Zingen

Annelieke heeft 6 jaar de rol van Sanne Klein in Onderweg naar Morgen gespeeld. Verder speelde ze gastrollen in o.a. Spoorloos Verdwenen, de Meisjes van Thijs, de Club van Lelijke Kinderen, het Mysterie van, de Ludwigs, de Kameleon en het Sinterklaasjournaal. Momenteel zingt Annelieke in de Dinnershow van Brooklyn Nights van Wentink events of op andere evenementen.

Opleiding

Annelieke studeerde in 2001 af aan het conservatorium te Enschede, richting klassieke zang. Ook volgde ze een master opleiding in Rotterdam richting muziektheater bij Alberto ter Doest. Omdat ze zicht meer wilde verdiepen in het doceren van zang is studeerde zij in 2019 af aan het Universal Voice Institute.

Join The Club!
logoUVI-transparent

Universal Voice.Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het aanbod van de nieuwste workshops, alles rondom studeren bij Universal Voice, het nemen van zangles bij een UV. Master Teacher, nieuwe artikelen rondom stemtrainingen, kortingen en de laatste nieuwtjes van het Universal Voice Institute.

Ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief